[Switch/3DS機主討論]|Splatoon2大型更新11.24|動物之森iOS/An版已出|(66)

1001 回覆
7 Like 0 Dislike
弱弱一問xenoblade同xenosaga有咩關係?

同一製作team

同一製作team

我都只知道係同一製作TEAM,但而家係咪變左故事都有關連?

同一製作team

我都只知道係同一製作TEAM,但而家係咪變左故事都有關連?

單純跨廠crossover姐
saga係bandai發行
高橋:正在商議將XBX搬上NS

搬埋1啦加中文化啦

乜撚野叫弱弱一問

弱智d FD
我屌你老母

我屌你老母

我屌你老母

我屌你老母

d人可以set講咩架?
我屌你老母

d人可以set講咩架?

big brother......

PS4/Switch『僕のヒーローアカデミア One's Justice』発売決定!

都正路既
wiiu 失敗主機 受眾邊夠而家ns 多
PS4/Switch『僕のヒーローアカデミア One's Justice』発売決定!
15號可以排除一個title?
[img]http://pbs.twimg.com/media/DP3gd1TVAAA7pxn.jpg[im]
15號可以排除一個title?

機戰11號
又唔關事

不過15號個event仲係傳聞階段未必真

想喺switch 玩多啲
佢出3ds 真心不智

你咁得閒整星星

做任豚既都係小學雞好得閒好似係

我訂左特典

特典有啲咩
買左幾次
覺得好老襯, 以後應該好少會再買特典版

又話switch會出星之卡比既

想喺switch 玩多啲
佢出3ds 真心不智

你咁得閒整星星

做任豚既都係小學雞好得閒好似係

我訂左特典

特典有啲咩
買左幾次
覺得好老襯, 以後應該好少會再買特典版

又話switch會出星之卡比既

下年
又係臨時益你
vita二世
又係臨時益你
vita二世

食住先
英文版XB2 418
Splatoon 2 新手留名
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞