[Switch/3DS機主討論]|Splatoon2大型更新11.24|動物之森iOS/An版已出|(66)

1001 回覆
7 Like 0 Dislike
真係衰男主角人設

其實主角比返玩家自己整咪算囉

自捏主角係RPG最ON9既發明

認同

aggre

唔認同,係而家日廠太hea先搞到玩家唔似主角
唔講以前MNORPG一定係自己做造型
家機一直都好多遊戲可以自己造型係兼顧到故事同CG片,尤其PS上面既作品為多
Tales of world呢隻異型RPG仲出到3集
PSVITA既Freedom wars同PSO都係高度調教玩家造型既RPG
兩者入到CG可以即時運算出到玩家角色既表情,平時既玩家行動選項都多

比我重申多次,係任系太垃圾
火紋覺醒整造型出黎無運用到,XBX無表情死魚
係你地任系太垃圾咋

我諗佢係講緊單機rpg 自捏主角喎
你講到去online/聯機共鬥驚 開帳整avatar 做乜勁
btw 只係講單機rpg自捏主角依個設定個人覺得好多舊魚咁啫 無話成隻驚都係辣殺
玩過好多都係自捏主角嘅單機rpg 整體都係好game黎

共鬥驚但係人地成個偏重係個故度呢,你打FW同PSO真係打共鬥架咩
我打完故事收機啦
老老實實
如果係仔既話佢出自挰都冇乜興趣
而且本身都唔太覺得依樣野重要
單機GAME你整完都係自己睇 入面又冇乜戀愛元素
整黎真係托咩

要對住幾十個鐘梗係最好順眼啲啦

有得整一定開心D既
有D人打機都會衝著人設而打
只係唔係必需

解決到空氣化同0對白咪任你捏

巴打講出個重點
通常自捏都係NPC咁嘅樣

咁係遊戲廠既問題,上面我個留言已經提左3隻(其實係5隻)係主角自捏角色做得唔錯既驚
不過係有人要膠化我既發言同埋有人見到有共鬥原素就當隻驚無左故事咁姐
『Xenoblade2(ゼノブレイド2)』発売記念特集14ページ! 開発者インタビューも掲載【先出し週刊ファミ通】
老老實實
整黎真係托咩

有得整一定開心D既
只係唔係必需

巴打講出個重點

咁係遊戲廠既問題,上面我個留言已經提左3隻(其實係5隻)係主角自捏角色做得唔錯既驚
不過係有人要膠化我既發言同埋有人見到有共鬥原素就當隻驚無左故事咁姐

得喇

共鬥驚但係人地成個偏重係個故度呢,你打FW同PSO真係打共鬥架咩
我打完故事收機啦

GOD EATER囉
老老實實
整黎真係托咩

有得整一定開心D既
只係唔係必需

巴打講出個重點

得喇

無釣魚,認真既,打咁多年機真心覺得任系自捏人物做得差
火紋覺醒已經係2D黎,要做故事圍繞玩家轉同埋做表情已經相對難度較低,結果除左結婚系統之外自捏個意義完全無左
PKM由XY有表情退到SM呆滯,個故事仲變到主角有同無都無緊要
打咁耐機係得任系d廠先咁垃圾
仲有FW 14年拎過RPG提名,你要當佢共鬥驚我都無計

平時屌人我會派膠,但係我每次屌老任都好認真既
剩係其他角色唔識叫你個名已經冇晒feel

學LOVE PLUS或者HGAME收錄埋唔同名叫法,係煩同無咁完美架啦
但係唔通真係咁多年都無進步咩
覺醒果種圍繞住主角都ok
不過xbx果種pso2無個性紙版人食屎
出未呀隻xb2

12月1先官方發售日,咁心急做咩

我不嬲跑開,今次無跑好唔舒服
出未呀隻xb2

12月1先官方發售日,咁心急做咩

我不嬲跑開,今次無跑好唔舒服

依家先28,係跑都聽日後日啦
今次會唔會偷跑平過正日
lego marvel 手提mode睇死人
隻xb2都唔平,7980yen
隻xb2都唔平,7980yen

差兩三千yen真係買限定好過
Xb2日版有沒有英文揀
唔記得左FW本身都有隻AI會讀玩家名
lego marvel 手提mode睇死人

請問隻lego marvel 係咪故事MODE可以1機2人玩但冇CO-OP?
另外係咪個對戰MODE FOR 4人打?
是咁的 買左部switch 都差唔多3個月 之前一直插mon玩咩問題都冇
最近唔知咩事,玩玩下個mon會自己熄左話搵唔到signal 之後又自己著返 情況都幾密下
但插同一個mon 的pc同ps4都冇事
之後試過插電視個情況都係咁,係咪部機出事?

呢個其實好似Mass Effect個姓氏唔俾改點睇
是咁的 買左部switch 都差唔多3個月 之前一直插mon玩咩問題都冇
最近唔知咩事,玩玩下個mon會自己熄左話搵唔到signal 之後又自己著返 情況都幾密下

check左條HDMI線有無問題先

check左條HDMI線有無問題先

換左ps4用緊個條同機頂盒用緊個條都唔得
Ps4同機頂盒都正常運作中
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞