[Switch/3DS機主討論]|Splatoon2大型更新11.24|動物之森iOS/An版已出|(66)

1001 回覆
7 Like 0 Dislike
老老實實
如果係仔既話佢出自挰都冇乜興趣
而且本身都唔太覺得依樣野重要
單機GAME你整完都係自己睇 入面又冇乜戀愛元素
整黎真係托咩
真係衰男主角人設

其實主角比返玩家自己整咪算囉

自捏主角係RPG最ON9既發明

認同

aggre

唔認同,係而家日廠太hea先搞到玩家唔似主角
唔講以前MNORPG一定係自己做造型
家機一直都好多遊戲可以自己造型係兼顧到故事同CG片,尤其PS上面既作品為多
Tales of world呢隻異型RPG仲出到3集
PSVITA既Freedom wars同PSO都係高度調教玩家造型既RPG
兩者入到CG可以即時運算出到玩家角色既表情,平時既玩家行動選項都多

比我重申多次,係任系太垃圾
火紋覺醒整造型出黎無運用到,XBX無表情死魚
係你地任系太垃圾咋

我諗佢係講緊單機rpg 自捏主角喎
你講到去online/聯機共鬥驚 開帳整avatar 做乜勁
btw 只係講單機rpg自捏主角依個設定個人覺得好多舊魚咁啫 無話成隻驚都係辣殺
玩過好多都係自捏主角嘅單機rpg 整體都係好game黎

ON9仔黎
唔洗理

ok
老老實實
整黎真係托咩

認同, 同埋都幾唔鍾意主角冇聲
老老實實
整黎真係托咩

要對住幾十個鐘梗係最好順眼啲啦
老老實實
整黎真係托咩

有得整一定開心D既
有D人打機都會衝著人設而打
只係唔係必需
老老實實
整黎真係托咩

有得整一定開心D既
只係唔係必需

解決到空氣化同0對白咪任你捏
老老實實
整黎真係托咩

有得整一定開心D既
只係唔係必需

解決到空氣化同0對白咪任你捏

巴打講出個重點
通常自捏都係NPC咁嘅樣
隻19.9 龍珠到左手了~
係咪應該全新$380拎去facebook 放左佢好?

識玩梗係玩完先話
玩咗1,2次唔啱玩,99%新,放375

仲要奶過餅帶

奶過 利申:絲

女仔摸過加300
多謝你地啲奶粉錢
SteamWorld Dig 2 sells nearly ten times as much on Switch than Steam

SteamSpy~
Owners: 30,955
http://steamspy.com/app/571310
Wonder Boy: The Dragon's Trap hits 100k sold on Switch, more than all other platforms combined
多謝你地啲奶粉錢

羽仔,XB2 得日版同港版有中文,唔好中伏

唔係呀 係fb有個拆家話下晝有大作到 我以為係xb2 睇真d佢話下晝返個隻係中英game

有咩大作

Lego Marvel heroes 中文版?

Bio?

Bio到左好耐吧

而且大條撚咩

唔係未玩過第二集都唔會買
今集異度大幾賣幾錢
應該唔會過500掛
今集異度大約賣幾錢
應該唔會過500掛
出未呀隻xb2
出未呀隻xb2

有歐版
出未呀隻xb2

有歐版

有鋪有得賣

邊度可以cyber monday 賣咁平

邊度可以cyber monday 賣咁平

Eshop做緊
出未呀隻xb2

有歐版

有鋪有得賣

歐版無中文,勿中伏
出未呀隻xb2

12月1先官方發售日,咁心急做咩
出未呀隻xb2

點解老任d驚隻隻都星期五六出
反人類
出未呀隻xb2

反人類

等你買完就星期六日閉關煲game
出未呀隻xb2

反人類

其實都係遲其他一日姐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞