[Switch/3DS機主討論]|Splatoon2大型更新11.24|動物之森iOS/An版已出|(66)

1001 回覆
7 Like 0 Dislike
收島風bamdie 另一隻可能同英雄學園有關

英雄學院3ds啲畫質
機戰switch會唔會又一班人出機

睇game出機是常識吧

睇嚟要訂 唔係又炒

其實我估係跨平台

都有可能
下把位由psv 轉左做switch
https://youtu.be/amifwe9FQFI

《 世界終結症候群 》預定於2018年在PS4、PSVita及Switch平台上推出
可唔可以將自己個AC日本轉去美國買overcook?
再轉返去日本
再轉返去日本

點解唔開多個acc
再轉返去日本

開多個AC方便好多
Joycon輕微嘅鬆鬆地係咪正常
可唔可以唔好再出垃圾手機遊戲喺NS上面
再轉返去日本

開多個AC方便好多

我個人就覺得集中一個account 會方便D
美國,日本,墨西哥,南非,遲D 可能仲有香港
隻隻game 都唔同account 好惡搞
遲D 收費又唔知係跟機/跟account , 冇理由個個account 都比年費

唔同ac買一個ac玩咪得
再轉返去日本

開多個AC方便好多

遲D 收費又唔知係跟機/跟account , 冇理由個個account 都比年費

其實你邊個acc買同你用邊個acc玩係無關係
再轉返去日本

開多個AC方便好多

管理麻煩
我自己都係集中一個
再轉返去日本

開多個AC方便好多

管理麻煩
我自己都係集中一個

Gmail+號大法同集中一個其實無分別
Bio 有冇中文
Bio 有冇中文

Bio 有冇中文

唔該巴打
Bio 有冇中文

唔該巴打

想問BIO 係咪兩集都有得二人連線?
動森退game潮未

退左,已經唔洗load game

仲未download

等Switch版啦

Long tone no see

一直都有睇但無留
睇黎由3ds 等到switch 既advance war 都係無望

advance war
之前有個developer 訪談,話IS內部都有興趣整advance war架
不過而家應該都係fire emblem優先
http://www.4gamer.net/games/399/G039996/20171124090/
角川ゲームスは本日(2017年11月24日),「メタルマックス」の新シリーズとなる「METAL MAX Xeno」(PS4 / PS Vita)の最新情報を公開した。

正確平台

想買多個火牛 係咪求其係黃金買type c 火牛就ok?
30號飛 唔知29號晚 xb2有冇偷跑呢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞