[Switch/3DS機主討論]|Splatoon2大型更新11.24|動物之森iOS/An版已出|(66)

1001 回覆
7 Like 0 Dislike
是咁的 買左部switch 都差唔多3個月 之前一直插mon玩咩問題都冇
最近唔知咩事,玩玩下個mon會自己熄左話搵唔到signal 之後又自己著返 情況都幾密下
但插同一個mon 的pc同ps4都冇事
之後試過插電視個情況都係咁,係咪部機出事?

check左條HDMI線有無問題先

換左ps4用緊個條同機頂盒用緊個條都唔得
Ps4同機頂盒都正常運作中

電視set左auto detect之類?
利申:鳩估
是咁的 買左部switch 都差唔多3個月 之前一直插mon玩咩問題都冇
最近唔知咩事,玩玩下個mon會自己熄左話搵唔到signal 之後又自己著返 情況都幾密下

Mon同電視都係咁

Mon同電視都係咁

係咪用原裝火牛?
部機係咪最update
機set automatic定1080p?
已經有人直播緊…

Mon同電視都係咁

係咪用原裝火牛?
部機係咪最update
機set automatic定1080p?

原裝牛
4.0.1系統
1080p 同 automatic 都試左
可能要搵老任睇睇...好彩而家有過save功能
已經有人直播緊…

港任係咪又要炒人祭旗
已經有人直播緊…

港任係咪又要炒人祭旗

今次點都唔關港任事了
已經有人直播緊…

港任係咪又要炒人祭旗

入面除左班師傅同CS已經得返架佬同台佬咋
大陸啲店話聽日偷跑
大陸啲店話聽日偷跑

限定定普版先
https://www.youtube.com/watch?v=4HWZen3T5ys
【公式】スペシャルミュージックビデオ『めざせポケモンマスター -20th Anniversary Ballad ver.-』
已經有人直播緊…

港任係咪又要炒人祭旗

入面除左班師傅同CS已經得返架佬同台佬咋

台狗仲口疏
Xb2日版有沒有英文揀

Pish
Xb2日版有沒有英文揀

Pish

放黑機
有arms zelda 2k(digital)
https://t.me/hugogolau
想買日版bio,有無巴打知血腥程度係咪同美版一樣?
12月都黎,Zelda dlc係咪真係出到
Xb2日版有沒有英文揀

Pish

即係日版有中冇英
Xb2日版有沒有英文揀

Pish

即係日版有中冇英

日:日文語音,中、日字幕
美:英、日(DL追加)語音,英文字幕
冇追開 post , 有冇巴打知點解D人賣 eshop game 咁平( 200以下一隻) 好似好吸引

另外買二手邊度最少伏

窮苦毒撚
Nintendo Switch 2017-2018冬 CM1
https://youtu.be/Tbhsjudzh04

Nintendo Switch 2017-2018冬 CM2
https://youtu.be/8tMq7JeLrdw
冇追開 post , 有冇巴打知點解D人賣 eshop game 咁平( 200以下一隻) 好似好吸引

另外買二手邊度最少伏

窮苦毒撚

eshop唔知,二手去開fever

另外買二手邊度最少伏

窮苦毒撚

邊度? 咩game?

另外買二手邊度最少伏

窮苦毒撚

黑卡

出面個二手區
Bandai Namco will be hosting an event on December the 15th. 5 unannounced games will be shown off during the event. Nintendo will have a big presence at the event.
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞