[Switch/3DS機主討論]|Splatoon2大型更新11.24|動物之森iOS/An版已出|(66)

1001 回覆
7 Like 0 Dislike
我見地心探險歐eshop做緊特價,我自己已經玩緊日版,想知如果叫朋友買歐版同我連唔連到線?
未試過咁期待一隻驚

幾年前等XBX 的感覺返哂來,
出之前果幾日唔知自已做緊乜
真係衰男主角人設

其實主角比返玩家自己整咪算囉

自捏主角係RPG最ON9既發明

認同
NBA 2K18 v1.05 更新已出
Bio 有冇中文

有無話日版定歐版先有中文?

我買果隻係歐版

美版黎架

https://www.gamespot.com/articles/nintendo-switch-no-longer-getting-resident-evil-re/1100-6455123/

實體版一定係美版...???
Bio 有冇中文

有無話日版定歐版先有中文?

我買果隻係歐版

美版黎架

https://www.gamespot.com/articles/nintendo-switch-no-longer-getting-resident-evil-re/1100-6455123/

實體版一定係美版...???

ESRB=美版

2月13

2月13

屌又係咁

2月13

屌又係咁

真係要屌 早d講有實體我等埋啦

2月13

個封面好似條女推開個黑人想用麵粉棍打隻恐龍

2月13

屌又係咁

可能因為本來出實體無錢賺,所以當初只出下載版,但之後發現賣得好先揼本出返實體繼續賣
NBA 2K18 v1.05 更新已出

Xenoblade 2

2月13

屌又係咁

可能因為本來出實體無錢賺,所以當初只出下載版,但之後發現賣得好先揼本出返實體繼續賣

咁之後仲係唔係eshop買野,爆左機先出special edition
會唔會有人開XB2 討論區?

2月13

屌又係咁

咁之後仲係唔係eshop買野,爆左機先出special edition

eShop嗰隻都係Special Edition。
會唔會有人開XB2 討論區?

等緊

中文幾時有?

2月13

屌又係咁

Eshop都係special edition

2月13

屌又係咁

其實呢隻野買下載版都冇壞 唔洗換碟

中文幾時有?

Heroes唔係已經有中文
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞