[Switch/3DS機主討論]|Splatoon2大型更新11.24|動物之森iOS/An版已出|(66)

1001 回覆
7 Like 0 Dislike
已開始

咩野黎呀?有買到arms但唔係成日玩
無爬文淨係睇youtube review好似都唔錯
想問下呢幾隻game值唔值入手
L.A noire
Skyrim (有stream版 玩過一二百小時)
Lego Marvel 2 /Lego world/ ninjago/ city undercover
本身淨係玩過n年前lego harry potter
L.A noire
Lego Marvel 2 /Lego world/ ninjago/ city undercover

睇你對畫面要求有幾高
SKYRIM冇MOD我就提唔起勁
L.A noire

睇你對畫面要求有幾高
SKYRIM冇MOD我就提唔起勁

無所謂 我睇戲先追求
打機求其 就算玩返以前dos年代遊戲都唔覺有問題
我唔知講咩好
http://www.mycoov.com/zh/Product/101.html
用kb mouse玩splatoon2
我唔知講咩好
http://www.mycoov.com/zh/Product/101.html

splatoon子彈同角色嘅碰撞體積都大好多
而且體感都好直覺
用滑鼠冇其他stg咁大優勢
依家cyber sales us store
地底真漢子 us 20
2k18 us 42
tetris us 25
炸彈人 us 40
我唔知講咩好

splatoon子彈同角色嘅碰撞體積都大好多
而且體感都好直覺
用滑鼠冇其他stg咁大優勢

但係玩開fps果d用mouse玩點都準過體感掛
真心希望佢會出GTA Rockstar肯出一定大把人買 求神拜佛希望係我有生之年見到gta V on switch
真心希望佢會出GTA Rockstar肯出一定大把人買 求神拜佛希望係我有生之年見到gta V on switch

佢出黑洛驚佢試錯水溫,唯有希望佢地唔會太睇重呢一隻成績都肯port一隻啦

佢出黑洛驚佢試錯水溫,唯有希望佢地唔會太睇重呢一隻成績都肯port一隻啦

其實依家銷量好唔好?
廢J唔識轉地區玩動森
有冇人有玩rocket league?

其實依家銷量好唔好?

其實唔差

傳緊呢張CAP圖係手提MODE質素

傳緊呢張CAP圖係手提MODE質素

如果係DOCK就死得喇
不過本身XB2好似都係最多720P
老老實實依家香港總銷量有無五萬

香港冇數據
2.5倍

香港冇數據

你估算有無
「ケルビン525」は、スライド後に弾の威力が上がるマニューバー。
「ボトルガイザー」は、トリガーを引いて最初の1発目が強いシューター。
「スパイガジェット」は耐久力は低いが、カサを開いたままショットできるシェルターだ。
追加までお待ちいただきたい。

香港冇數據

你估算有無

主機?
睇facebook 個switch 交流page有5萬7成員
保守估計香港都有6至7萬機主以上

香港冇數據

你估算有無

主機?
睇facebook 個switch 交流page有5萬7成員
保守估計香港都有6至7萬機主以上

係,主機
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞