屌你Sun's getting reeeal low (105)

1001 回覆
23 Like 6 Dislike
終於睇完罰叔 S1
明白點解咁多人話愈後愈麻麻

只能講,所有睇完DD S2既人
都係期待緊Punisher既故事
而唔係Frank Castle既故事

我覺得係後面好過前面
前面太多支線 又拖得太長
觀眾睇完dd s2已經明白佢屋企既悲劇對佢影響好大
到自己劇仲用咁多篇幅講就變得好重複

E10收左條爛鬼線先開始好睇

我明佢想帶出退役軍人問題,但拖到咁後集數先爆真係過左火

第一集真係好有DD種街頭風格,好正
愈睇後面,再回顧返E1就好似有好大斷層咁

之後變左講軍事查案,風格上就好普通,變到個故仔又冇魅力
終於睇完罰叔 S1

我覺得係後面好過前面

佢好明顯係想配合鬼佬口味
探討退伍軍人同gun control問題
但我地睇唔單止代入唔到 仲拖慢晒劇情
本身真係諗住睇佢仇殺黑幫
點知今季收晒火 ep1一開波就殺晒啲人
唯一可以讚就係啲角色寫得幾好
frank同micro真兄弟
睇左JL, 其實又唔係話好差
但組隊打boss成條線都幾弱下
出面有件N字頭係咪打手嚟
見佢狂開/回post吹奏dc
終於睇完罰叔 S1

我覺得係後面好過前面

佢兩條友仔既互動位,真係世界級
暫時咁多套既拍檔角色最like就係佢

我都有留意 痴線佬

我都有留意 痴線佬

幫工頭含
啱啱睇到antman and the wasp個boss叫ghost
上網見到係Ironman嘅反派
有無巴打可以講下係咩人
啱啱睇到antman and the wasp個boss叫ghost
有無巴打可以講下係咩人

有無巴打可以講下係咩人

專偷企業資料搞冧人地公司
有無巴打可以講下係咩人

姐係可能會搞pym?

我都有留意 痴線佬

幫工頭含

見佢其他post都係咁
就算唔係狗都係工頭打手
有無巴打可以講下係咩人

姐係可能會搞pym?

同蟻撚鬥偷野 好似幾正
終於睇完罰叔 S1

我覺得係後面好過前面

佢兩條友仔既互動位,真係世界級
暫時咁多套既拍檔角色最like就係佢

foggy同dd都好兄弟架
不過frank同micro由frank唔想理佢到一齊出生入死
仲幫micro照顧埋頭家
真係睇到關係既轉變
micro老婆錫佢嗰下幾驚又要嘈幾集或者關係決裂
好彩好快就傾掂數

呢張圖係堅定流呀

呢張圖係堅定流呀

唔出奇 通常d細路唔鍾意自己父母個角色
我都想Rooney入MCU,幾時成真
但覺得佢唔會

次次講起rooney就諗起爸爸媽媽au
經典重溫:
https://docs.google.com/document/d/19_Fx1Xu9wHl4W6YwynpQvR1p9IfWzp69cJ_GYbqnYWY/edit?usp=sharing
佢入mcu仲可以同仙姐團聚

果陣以為佢地會一齊
點知佢有索女唔食
食件垃圾

真係諗極唔明點解會揀件公廁
不過話唔定係lizzie睇唔上佢

大奶 靚女
雖然睇落蠢同老土 但真係正

完美 唔洗講咁多

乜都假 俾20個人以上屌過

結論
TH鍾意西隧同膠波仔
終於睇完罰叔 S1

我覺得係後面好過前面

E10收左條爛鬼條先開始好睇

套劇個焦點錯哂
俾番punisher我呀
終於睇完罰叔 S1

我覺得係後面好過前面

E10收左條爛鬼條先開始好睇

套劇個焦點錯哂
俾番punisher我呀

第二季啦
我都想Rooney入MCU,幾時成真
但覺得佢唔會

次次講起rooney就諗起爸爸媽媽au
經典重溫:
https://docs.google.com/document/d/19_Fx1Xu9wHl4W6YwynpQvR1p9IfWzp69cJ_GYbqnYWY/edit?usp=sharing
佢入mcu仲可以同仙姐團聚

果陣以為佢地會一齊
點知佢有索女唔食
食件垃圾

大奶 靚女
[img]http://theqins.com/theqins/theqins_Chinese/yingji/Photogallery2/renwu/Western Movie & TV Female Stars/Kat Dennings/Kat-Dennings-1173305.jpg[img]

完美 唔洗講咁多
[img]https://pbs.twimg.com/media/ChmYH59XAAANMh4.jpg:large[img]

[img]https://ewedit.files.wordpress.com/2016/08/taylor-swift_0.jpg?w=612[img]

結論
TH鍾意西隧同膠波仔

TH食開屎,但連屎都飛佢

果陣以為佢地會一齊
點知佢有索女唔食
食件垃圾

大奶 靚女

完美 唔洗講咁多
[img]https://pbs.twimg.com/media/ChmYH59XAAANMh4.jpg:large[img]

結論
TH鍾意西隧同膠波仔

佢以前仲同jessica傳過緋聞

點知原來佢中意食公廁
搞到而家唔紅 收哂皮

果陣以為佢地會一齊
點知佢有索女唔食
食件垃圾

大奶 靚女

完美 唔洗講咁多
[img][url]https://pbs.twimg.com/media/ChmYH59XAAANMh4.jpg:large[img][/url]

結論
TH鍾意西隧同膠波仔

點知原來佢中意食公廁
搞到而家唔紅 收哂皮

Jessica好靚

果陣以為佢地會一齊
點知佢有索女唔食
食件垃圾

大奶 靚女

完美 唔洗講咁多

結論
TH鍾意西隧同膠波仔

點知原來佢中意食公廁
搞到而家唔紅 收哂皮

睇戲都知 有正家姐唔食 食個醜o靚妹

點知原來佢中意食公廁
搞到而家唔紅 收哂皮

Jessica好靚

佢氣質好特別 好有韻味
原來冇加佢落wish list 加返先
可惜佢已經入左fox

點知原來佢中意食公廁
搞到而家唔紅 收哂皮

睇戲都知 有正家姐唔食 食個醜o靚妹

佢真係執到啦
又食過jessica 又食過一姐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞