屌你Sun's getting reeeal low (105)

1001 回覆
23 Like 6 Dislike
智3 7.9億now

有望今年mcu三套都過8億

有冇人有興趣要hot toys 隻im Mark XLVII
接茅果個邊個黎?
PS: 特登姐住vision額頭
接茅果個邊個黎?

CA嘛
HOLY FUCKING SHIT
接茅果個邊個黎?

CA嘛

原來留左鬚真係會有人唔認得
唔怪得大超同ww咁都過到骨
[black]Collector搬左竇?[/black]
接茅果個邊個黎?

CA嘛

我用手機睇都唔係好肯定係咪佢

FUNKO POP你買限定個啲計埋運費都唔平啦
雖然點都唔夠1/6貴

btw funko 啲上色質素幾參差,見唔到實物都唔建議買

我係外國 ebay買過homecoming tony揸住頭盔個隻 都係2xx
啲上色其實好核突好多都出晒界

本身有諗過儲funko 但質素實在太差 買唔落手
cosbaby以ard一舊水既價位黎講 我覺得質素算ok
marvel同sw都有買過
想質素再高啲既q版就要買黏土人

黏土人ok既,仲要大跌價
有隻aou 43,有埋人樣,幾正

呢隻嘛 我有買
嗰時喺舊登仲同喵嫂貼過一堆換衫仔相
[black]Collector搬左竇?[/black]

好似冇?
都係knowhere黎?
接茅果個邊個黎?

CA嘛

我用手機睇都唔係好肯定係咪佢

睇身形同頭髮fing起嗰下都似係佢
竟然有片睇
接茅果個邊個黎?

至於vision
會唔會已經搶左石
定係cg未加石咋
係咪喺wakanda俾thanos控制左 所以喵要困住佢 等喵妹攞粒石出黎

我地post有冇人唔會睇片
冇既話就唔洗細藍字?

呢條友到底咩來頭
放完流出圖仲有命放片
仲要係未加cg既footage
肯定係輝神黎
放少少製造話題預熱個場
手機load唔到既
gotg條片唔見rocket同groot
見有人估佢地就係lego劇透講咁
同阿智去左新星球搵武器
即係呢張concept art

仲有gamora竟然喊
會唔會係drax衝出去同thanos隻揪 瀨左野
wanda出技嗰下條腰向後拗到拱橋咁
柔軟度真係世界級
同阿智去左新星球搵武器

仲有gamora竟然喊

會唔會係未落cg
然後gamora係見到老豆
wanda出技嗰下條腰向後拗到拱橋咁
柔軟度真係世界級

同阿智去左新星球搵武器

仲有gamora竟然喊

講起又講 之前條leaked trailer gotg+im spidey dr strange係唔知邊個星球打thanos又係冇左groot同rocket
同阿智去左新星球搵武器

仲有gamora竟然喊

會唔會係未落cg
然後gamora係見到老豆

平時拍rocket groot戲份有人mocap/實體公仔架嘛
呢場都冇
gamora唔似咁emotional喎
佢見到老豆應該想殺左佢先啱
同阿智去左新星球搵武器

仲有gamora竟然喊

講起又講 之前條leaked trailer gotg+im spidey dr strange係唔知邊個星球打thanos又係冇左groot同rocket

但有幕係thanos一手揸住阿智個頭
會唔會係緊接住智3 炸船戲份黎
marvel而家:
https://imgur.com/a/kt7Dr

崔那未出就已經流出footage
再咁落去 成套戲都流出埋 都仲未有崔那
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞