屌你Sun's getting reeeal low (105)

1001 回覆
23 Like 6 Dislike
其實家下 wb對jl咁既下場有無回應?

wb已推倒zs 構架dceu
wb據聞構思想將mos, bvs, jl,3集抽出dceu,zs 變成zs dc片3部曲 as dark knight 3部曲
將ww 定義為dceu起始,batman & superman有機recast過

唔撚係呀
SS嗰堆同FLASH,CYBORG點計?仲在下年套AQUAMAN呢?

抽起zs 3套後
AQUAMAN就變成第2套dceu戲

Quote自隔離dc post 老人k

9up味濃
唔敢相信...
終於到咗呢個時刻
Thank you Marvel
GMA 有冇網上直播
推呀
唔敢相信...
終於到咗呢個時刻
Thank you Marvel

Cum together ~ right now ~
一陣翻睇A1先

啱啱個星期日now都有播
即刻坐定定重温
睇咗咁多次都係咁好睇

wb據聞構思想將mos, bvs, jl,3集抽出dceu,zs 變成zs dc片3部曲 as dark knight 3部曲
將ww 定義為dceu起始,batman & superman有機recast過

唔撚係呀
SS嗰堆同FLASH,CYBORG點計?仲在下年套AQUAMAN呢?

抽起zs 3套後

9up味濃

但睇住佢地瘋狂猜疑推POST
我地就成班瘋狂J住推POST
確係有另類觀賞價值

唔撚係呀

抽起zs 3套後

9up味濃

但睇住佢地瘋狂猜疑推POST
我地就成班瘋狂J住推POST
確係有另類觀賞價值

隔離仲講緊zack cut
一陣翻睇A1先

即刻坐定定重温
睇咗咁多次都係咁好睇

上星期 啱啱睇完
其實笑還笑,都覺得DC咁幾可惜
本來好期待可以兩邊都有嘢睇

就好似以前亞視同無線咁
有競爭,水準就不停提高,最後觀眾有眼福
嘩屌 瞓左幾粒鐘
一起身就見到推左幾版
真係好有當年舊登小圈子全盛時期feel
身為樓主都老懷安慰
大家要keep住個勢啊
一陣翻睇A1先

即刻坐定定重温
睇咗咁多次都係咁好睇

上星期 啱啱睇完

我都係上星期翻睇完
嘩屌 瞓左幾粒鐘
一起身就見到推左幾版
身為樓主都老懷安慰
大家要keep住個勢啊

緊張到食唔落飯
嘩屌 瞓左幾粒鐘
一起身就見到推左幾版
身為樓主都老懷安慰
大家要keep住個勢啊

要新post賀trailer

中間最大粒係咪就係soul

就好似以前亞視同無線咁

希望今次半Reboot可以生生性性
嘩屌 瞓左幾粒鐘
一起身就見到推左幾版
身為樓主都老懷安慰
大家要keep住個勢啊

客咩氣
唔好停
新嚟 可唔可以幫手推

就好似以前亞視同無線咁

希望今次半Reboot可以生生性性

Reboot管理層就夠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞