屌你Sun's getting reeeal low (105)

1001 回覆
23 Like 6 Dislike
智3 7.9億now

靚波呀智
今年大滿貫 下年iw會點

我見到一堆ht

到時真係要買番幾隻Q版玩下
CW果陣淨係買我隻CAP
Black Widow銀髮好吸引

Cosbaby 好一般
買過一隻1/6就返唔轉頭
智3 7.9億now

靚波呀智

我見到一堆ht

Cosbaby 好一般

我至在過下癮, 唔係儲
之前spiderman果d都整得幾好既
https://m.hkgolden.com/view.aspx?message=6819102
幾時到連登

就啦,而家有幾個都痴晒線
智3 7.9億now

靚波呀智

我見到一堆ht

funko都係啦
都唔知買邊樣好
智3 7.9億now

靚波呀智

我見到一堆ht

cosbaby正常個身做得無咁detail但今次智3個2款智都好有誠意
如果iw都係咁真係要買買買
智3 7.9億now

靚波呀智

我見到一堆ht

Cosbaby 好一般

原來呢度都有人玩ht 分享下先 我由以前每隻都唔同pose變到而家隻隻罰企
智3 7.9億now

靚波呀智

我見到一堆ht

Cosbaby 好一般

我都好想儲到咁
窮撚得啲彈彈頭funko pop

原來呢度都有人玩ht 分享下先 我由以前每隻都唔同pose變到而家隻隻罰企

大超原價幾錢?
我尋日一次過訂左WW flash aquaman

大超原價幾錢?

我呢隻係會場特別版黎,普通應該加減50左右
智3 7.9億now

靚波呀智

我見到一堆ht

Cosbaby 好一般

我都好想儲到咁

FUNKO POP你買限定個啲計埋運費都唔平啦
雖然點都唔夠1/6貴

btw funko 啲上色質素幾參差,見唔到實物都唔建議買
[/quote]
大超原價幾錢?
我尋日一次過訂左WW flash aquaman[/quote]
ww ok flash冇頭雕+suit接收唔到 海馬王等下年solo

大超原價幾錢?
我尋日一次過訂左WW flash aquaman[/quote]
ww ok flash冇頭雕+suit接唔到 海馬王等下年solo[/quote]

大超原價幾錢?

ww ok flash冇頭雕+suit接唔到 海馬王等下年solo[/quote][/quote]
大超JL ver好似淺藍色+鮮紅色柒到仆街
不過應該追唔返BvS ver
海馬套solo衫見人見智 頭先岩岩有leak
我覺得好似痴左d貝殼係身咁
https://m.hkgolden.com/view.aspx?message=6819102
幾時到連登

就啦,而家有幾個都痴晒線

屌 一見到ck係deceased就笑撚左
呢度都可以整返個
起碼有3個係 - 瘋狗症

靚波呀智

我見到一堆ht

Cosbaby 好一般

我都好想儲到咁

雖然點都唔夠1/6貴

我係外國 ebay買過homecoming tony揸住頭盔個隻 都係2xx
啲上色其實好核突好多都出晒界

雖然點都唔夠1/6貴

我係外國 ebay買過homecoming tony揸住頭盔個隻 都係2xx
啲上色其實好核突好多都出晒界

本身有諗過儲funko 但質素實在太差 買唔落手
cosbaby以ard一舊水既價位黎講 我覺得質素算ok
marvel同sw都有買過
想質素再高啲既q版就要買黏土人
講開ht
次次睇im3集體自爆, ultron v im, cw機場大戰 etc
都覺得睇緊一堆ht互揪咁
睇到好肉赤

大超原價幾錢?

ww ok flash冇頭雕+suit接唔到 海馬王等下年solo
[/quote]
大超JL ver好似淺藍色+鮮紅色柒到仆街
不過應該追唔返BvS ver
海馬套solo衫見人見智 頭先岩岩有leak
我覺得好似痴左d貝殼係身咁[/quote]
呢套?
我期望係body包膠露紋身
講開ht
次次睇im3集體自爆, ultron v im, cw機場大戰 etc
睇到好肉赤

無奈im3最後全部im黎哂,但好快就比人拆哂 比多十幾分鐘其他im出下場都唔得
智3 7.9億now

有望今年mcu三套都過8億
講開ht
睇到好肉赤

無奈im3最後全部im黎哂,但好快就比人拆哂 比多十幾分鐘其他im出下場都唔得

出得最多既42就最撚垃圾
一下子出咁多隻 又光速收皮 我都淨係對幾隻有印象
講開ht
睇到好肉赤

其實原型機得11隻 其他全部換parts同換色
講開ht
睇到好肉赤

其實原型機得11隻 其他全部換parts同換色

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞