屌你Sun's getting reeeal low (105)

1001 回覆
23 Like 6 Dislike
冇入marvel post一排,你地幾時養左隻DC狗 好似transformers狂派果隻芝娃娃

史上最柒既狗 芝娃娃

大家都係抱住睇表演既恥笑心態咋

到底高登果班有戰力既狗係咪俾趣仔馴化哂
搞到而家得返啲有瘋狗症既係到吠

以前都仲話有ck哥同hq呢啲有返咁上下戰力既狗
後期已經得返150同艾狗互含
而家仲衰 撚得大力少少就逼癲哂班瘋狗症

呢代啲連登dc狗唔捱得
想當年阿婆我可以同高登既dc狗大戰三日三夜
戰到唔訓都得
跪求趣仔撚狗實錄
冇入marvel post一排,你地幾時養左隻DC狗 好似transformers狂派果隻芝娃娃

史上最柒既狗 芝娃娃

呢代啲連登dc狗唔捱得
戰到唔訓都得

小學雞嘈交嘈三日三夜講到自己好似好威咁
笑撚死我
跪求趣仔撚狗實錄

趣狗撚仔
連登Asylum越黎越多人

大家要比多d關懷同愛

呢度係連登虐畜區

依度有個癲得好晒利
跪求趣仔撚狗實錄

趣狗撚仔

whatever啦
反正比人撚o既咪又係你地
連登Asylum越黎越多人

大家要比多d關懷同愛

呢度係連登虐畜區

依度有個癲得好晒利

變左怨婦了
全場冇狗頭得芝娃娃
公海散發緊一種自由

跪求趣仔撚狗實錄

你而家上舊登影視台應該仲見到大把佢開既撚狗post
全盛時期就有呢個經典post
https://m.hkgolden.com/view.aspx?message=6509443&&page=1
全場冇狗頭得芝娃娃
公海散發緊一種自由

大家要多d關愛被逼癲犬隻
就黎要成立一個連登影視台愛協

次次睇智1佢條眉都係金色就覺得好柒

史上最柒既狗 芝娃娃

呢代啲連登dc狗唔捱得
戰到唔訓都得

而家見好多dc9個個都轉哂行去做sales 一見有其他人正經小小討論dc野就衝出黎係咁講:啊邊個邊個係漫畫唔係咁架

史上最柒既狗 芝娃娃

呢代啲連登dc狗唔捱得
戰到唔訓都得

而家見好多dc9個個都轉哂行去做sales 一見有其他人正經小小討論dc野就衝出黎係咁講:啊邊個邊個係漫畫唔係咁架

150都開始跟返風向航行

史上最柒既狗 芝娃娃

呢代啲連登dc狗唔捱得
戰到唔訓都得

150都開始跟返風向航行

人地做緊清泉想洗底呀
唔盲撐唔參戰

我都覺
iw崔那要幫阿智補返個眼罩

我都覺
iw崔那要幫阿智補返個眼罩

好唔習慣佢盲咗

好流咁

好流咁

九成係假圖
不過4號可能性好高
笑死我
睇緊marvel啲智3訪問片
但條條片啲cm都係催iw崔那
個fandom開始失控喇

俾幾條link你地圍觀下
https://www.youtube.com/watch?v=7wzV_KMPCks
https://www.youtube.com/watch?v=-1olk9BWegM
真係等到燥燥地
笑死我
睇緊marvel啲智3訪問片
但條條片啲cm都係催iw崔那
個fandom開始失控喇

俾幾條link你地圍觀下
https://www.youtube.com/watch?v=7wzV_KMPCks
https://www.youtube.com/watch?v=-1olk9BWegM

Patience
剩返半年都唔出
成日出訪問都關愛dc大眾既輝神: 大佬迪唔好出住先啦,dc狗見到會中風嫁
成日出訪問都關愛dc大眾既輝神: 大佬迪唔好出住先啦,dc狗見到會中風嫁

屌你!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞