屌你Sun's getting reeeal low (105)

1001 回覆
23 Like 6 Dislike

得閒去抽擊下條垃圾babygroot 先
得閒去抽擊下條垃圾babygroot 先

巴打識玩
同我一樣咁玩先有趣
追緊隔離post
睇dc用白花油
無知一問
點解babygroot無入黎比人sm?

其實佢正常都唔會入黎
佢態度有問題姐但唔係弱智既
同埋明知人地唔歡迎自己入黎有乜意思

人地iq150 梗係唔係弱智啦
不過話唔定佢入黎都會單機得好開心
弱智到咁DC撚都唔會想理你架
連登Asylum越黎越多人

大家要比多d關懷同愛

呢度係連登虐畜區
睇到E10見到呢句覺得幾認景

叫左你地唔好虐畜

叫左你地唔好虐畜

令我諗起dc狗屌到marvel撚發癲報復
瘋火連天

瘋火連天

見到推快左咁多以為出左Trailer消息

預熱

有trailer既個速度應該唔會係咁
突然醒起某版有隻字打錯左,柒了
突然醒起某版有隻字打錯左,柒了

大家眼前有更加柒嘅嘢睇放心
冇入marvel post一排,你地幾時養左隻DC狗 好似transformers狂派果隻芝娃娃
冇入marvel post一排,你地幾時養左隻DC狗 好似transformers狂派果隻芝娃娃

史上最柒既狗 芝娃娃

史上最柒既狗 芝娃娃

大家都係抱住睇表演既恥笑心態咋

史上最柒既狗 芝娃娃

到底高登果班有戰力既狗係咪俾趣仔馴化哂
搞到而家得返啲有瘋狗症既係到吠
突然諗起
bvs嗰排班狗好興話dc係贏未來
幾套戲過去了
佢地既未來到底幾時先黎
突然諗起
幾套戲過去了
佢地既未來到底幾時先黎

世界末日之後 dc犬會係最後生環者
然後dc神話就會流傳後世

史上最柒既狗 芝娃娃

到底高登果班有戰力既狗係咪俾趣仔馴化哂
搞到而家得返啲有瘋狗症既係到吠

以前都仲話有ck哥同hq呢啲有返咁上下戰力既狗
後期已經得返150同艾狗互含
而家仲衰 撚得大力少少就逼癲哂班瘋狗症
突然諗起
幾套戲過去了
佢地既未來到底幾時先黎

世界末日之後 dc犬會係最後生環者
然後dc神話就會流傳後世

dc已經帶領一眾犬隻到達新天新地
信奉dlc為真理
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞