屌你Sun's getting reeeal low (105)

1001 回覆
23 Like 6 Dislike

番11點?

頂佢唔順 全世界尋晚已經j完
大佬呀你宜家係page唔係fans...

香港page真係好廢 個段片都無

順便幫腰仔個page宣傳下先
好似叫咩avengers香港粉絲團
好撚update

新人可能唔知
腰仔係舊登小圈子元老之一

記得follow埋ig
一樓隻手套都係佢既

佢好似啱啱po咗隻手套上fb 唔怪得知咁熟面口

我試下搵返隻手套既故事俾大家重溫
嘩屌 瞓左幾粒鐘
一起身就見到推左幾版
真係好有當年舊登小圈子全盛時期feel
身為樓主都老懷安慰
大家要keep住個勢啊

到底當日邊到黎衝勁唔洗三日一個post

依家都係一星期

以前真係好撚癲
我地半夜一晚推廿幾版
其他人第二朝追post追到崩潰

冇野做重會上tumble, weibo搵丁圖鳩貼

好撚update

新人可能唔知

記得follow埋ig
一樓隻手套都係佢既

腰仔隻手套有輝神親筆簽名架
趁崔那未出 又講開手套
大家快啲過黎參拜下 吸收下輝神靈氣先

鎮post之寶
輝神的聖物

此聖物乃經過輝神親自開光
一眾信徒,速速前來跪拜!

趁崔那未出 又講開手套

鎮post之寶
輝神的聖物

有無驅趕dc狗的效果?

好撚update

新人可能唔知

記得follow埋ig
一樓隻手套都係佢既

點解可以會有簽名
趁崔那未出 又講開手套

鎮post之寶
輝神的聖物

有無驅趕dc狗的效果?

好似daddy話we have a hulk咁
WE HAVE A KEVIN

好撚update

新人可能唔知

記得follow埋ig
一樓隻手套都係佢既

點解可以會有簽名

上次drs香港紅地氈 輝神都有黎嘛
係嗰次拎俾輝神簽架
手套既故事
係舊登圈子元老們既努力
同到佢講野真係覺得自己係天選之人
尋日抱著玩玩下既心情去 諗住睇到輝神本人就算
點知到站後發現一早去霸位既絲打霸到好前
我見我個位遞野可以遞到好前 所以就主動話要幫腰遞手套俾輝神
到九點左右既時候 奇蹟就發生左
神企左係我面前 我一下遞左隻手套俾佢
佢好驚訝咁望住我 之後笑住同我講
"呢隻咪係無限手套?! 你居然帶左黎"
果下成個人一片空白哂
係咁Yes Yes Yes Thanks Kevin
最後我地成班人收獲左一隻經神開光過既無限手套同簽哂四位嘉賓名既海報
去食宵夜果時睇返相
發現輝神一見到隻手套由冇表情去到笑到見牙唔見笑
我估佢覺得呢次有90%既人係為睇BC而黎
佢只係黎撐下場面咁 估唔到有一班MCU死忠係為見佢而黎

我要鳴謝以下既朋友
首先係kata同阿推 冇你地三點就開始企係到霸位我真係毛都睇唔到條
然後係腰仔 冇你借手套俾我輝神都唔會同我講野(大家快啲去like佢個page復仇者聯盟香港fans團!)
重有其他尋日有到場既巴絲打

輝神見到隻手套真係好開心 立即開左光

兩件鎮post之寶 重唔速速跪拜

以後我地就係正式既邪教教會喇lm
喂屌
乜原來一樓隻腰仔手套
冇人睇得出有輝神親筆簽名架咩???!!!

所以我先話輝神親自開過光
係上次drs香港紅地毯拎俾佢簽架

好撚update

新人可能唔知

記得follow埋ig
一樓隻手套都係佢既

點解可以會有簽名

上次drs香港紅地氈 輝神都有黎嘛
係嗰次拎俾輝神簽架

手套既故事
係舊登圈子元老們既努力
果下成個人一片空白哂
最後我地成班人收獲左一隻經神開光過既無限手套同簽哂四位嘉賓名既海報
去食宵夜果時睇返相

我要鳴謝以下既朋友
首先係kata同阿推 冇你地三點就開始企係到霸位我真係毛都睇唔到條
然後係腰仔 冇你借手套俾我輝神都唔會同我講野(大家快啲去like佢個page復仇者聯盟香港fans團!)

邪你老母,我地係神聖架
我地的責任係驅趕dc狗,連dc都救埋架
手套既故事
係舊登圈子元老們既努力
果下成個人一片空白哂
去食宵夜果時睇返相

我要鳴謝以下既朋友

幾時會再嚟香港
睇得出佢真係好開心
we have a kevin
輝神
屌 睇多次段野都仲係起雞皮
我地係被神親自祝福過既邪教信徒
當日逼到變屎餅都係值得架

幾時會再嚟香港
睇得出佢真係好開心
輝神

等下次香港有份拍可能有機
Russo bro貼埋1了

重要熱到仆街 勁多人中暑

幾時會再嚟香港
睇得出佢真係好開心
輝神

上次老迪im開幕佢咪有黎囉
等我搵返啲相先

係sdcc個班睇預告的人算唔算受到祝福?

幾時會再嚟香港
睇得出佢真係好開心
輝神

等我搵返啲相先

果陣去左日本

嗰堆直頭係被神選中既信徒啦

親自去到任何地方朝聖既都係受神親自祝福既人

較定鬧鐘除定褲!!!!

幾時會再嚟香港
睇得出佢真係好開心
輝神

等我搵返啲相先

果陣去左日本

遲啲開marvel區 係咪有機
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞