屌你Sun's getting reeeal low (105)

1001 回覆
23 Like 6 Dislike
開始有種奇怪思維

希望套戲永遠唔好上映,淨係睇崔那J足一世
https://youtu.be/1n_lx6YxLt8
好正 雖然唔齊
重有8小時推爆POST

霸氣post名迎trailer
重有8小時推爆POST

開始有種奇怪思維

希望套戲永遠唔好上映,淨係睇崔那J足一世

唔想再見唔到任何一個
重有8小時推爆POST

士氣高漲
推爆佢
重有8小時推爆POST

士氣高漲
推爆佢

大家齊齊推
重有8小時推爆POST

士氣高漲
推爆佢

大家齊齊推

仲有十版
重有8小時推爆POST

士氣高漲
推爆佢

大家齊齊推

仲有十版

輕鬆
其實家下 wb對jl咁既下場有無回應?

wb已推倒zs 構架dceu
wb據聞構思想將mos, bvs, jl,3集抽出dceu,zs 變成zs dc片3部曲 as dark knight 3部曲
將ww 定義為dceu起始,batman & superman有機recast過

唔撚係呀
SS嗰堆同FLASH,CYBORG點計?仲在下年套AQUAMAN呢?

抽起zs 3套後
AQUAMAN就變成第2套dceu戲

Quote自隔離dc post 老人k

wb據聞構思想將mos, bvs, jl,3集抽出dceu,zs 變成zs dc片3部曲 as dark knight 3部曲
將ww 定義為dceu起始,batman & superman有機recast過

唔撚係呀
SS嗰堆同FLASH,CYBORG點計?仲在下年套AQUAMAN呢?

抽起zs 3套後

乜咁慘呀
重有8小時推爆POST

士氣高漲
推爆佢

大家齊齊推

仲有十版

輕鬆

推!推!推!推!
重有8小時推爆POST

士氣高漲
推爆佢

大家齊齊推

仲有十版

輕鬆

推!推!推!推!

士氣高漲
推爆佢

大家齊齊推

仲有十版

輕鬆

推!推!推!推!

準備推到今晚
今日嘅時間過得咁慢架
今日嘅時間過得咁慢架

Don't mess with time.
Patience
But sometimes it worths less
幫推 好撚興奮呀屌
推呀
睇返aou同cw既trailer 應該iw最後個條trailer最後就會有all heroes vs thanos既一幕
一陣翻睇A1先

Good idea
睇完A1 A2 CW就出trailer

唔撚係呀

抽起zs 3套後

乜咁慘呀

痴Q線,咁都得

士氣高漲
推爆佢

大家齊齊推

仲有十版

輕鬆

推!推!推!推!

準備推到今晚

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞