屌你Sun's getting reeeal low (105)

1001 回覆
23 Like 6 Dislike

大家俾啲心機
推多幾版我就開新post

霸氣po名迎崔那
They don't have a Kevin.

G持
wb根本食hp條水都可以再戰十年
遲下出完怪獸 唔爭在出埋魁地奇啦
jk都食緊老本
hp8拍埋做電影不是夢
dceu就…wb膠層可能都心諗執柒左佢算

其實JK都唔算食老本
可能佢寫得唔好
但佢唔係一味無嘢做周圍補世界觀
《怪獸》都係佢突然靈光一閃:啊!可以咁寫
先開始慢慢寫北美世界
講真,佢錢又揾夠啦,又無人威逼到佢
佢鍾意依家收筆都得,咁點算食老本

應該話 佢好似宮崎駿咁
話唔再寫hp 轉個頭又繼續出
pottermore本身都係補世界觀 都夠佢玩幾年啦
隻game完整版都未出完就改版
而家怪獸又出新戲 啲書又可以改版賣多十年

咁你可能有啲誤會食老本嘅意思
無晒墨水夾硬嚟就話食老本啫
但佢兩個都係有idea先寫
特別係宫崎駿,佢係想退休
但又無一個佢睇得起接班人
所以做做下短片突然有新idea
先出返嚟做
水準無以前高係另一回事

大家俾啲心機
推多幾版我就開新post

霸氣po名迎崔那
They don't have a Kevin.

G持

DC狗不適宜觀看
推得好快
推得好快

加油 推推下好快到8點
jk都食緊老本
hp8拍埋做電影不是夢

其實JK都唔算食老本
可能佢寫得唔好
先開始慢慢寫北美世界

應該話 佢好似宮崎駿咁

怪獸岩岩先出左新版書 唔會第二集戲上又改掛
最多人想睇既應該係天狼星佢地讀書時期既野 又唔寫

鄧葛前傳就好似han solo前傳咁
都冇人話過想睇
marauders就淨係n年前出過短篇當前傳
其實笑還笑,都覺得DC咁幾可惜
本來好期待可以兩邊都有嘢睇

就好似以前亞視同無線咁
有競爭,水準就不停提高,最後觀眾有眼福

我都係 兩邊都好睇就好
不過未來五年都唔會勢均力敵到
唔反dc 但係反dc9
MCU 世界第一

一日唔清dc狗,dc都無好日子
佢地等於以前皇帝做錯咩都幫佢搵藉口的小人

賢臣 vs 宦官

dc狗=太監
150=太監總管

講真 唔係班狗成日搬龍門又盲撐
外界對dceu印象點會咁差
連外國都有dc狗
今次jl唔止我地 係連班鬼佬都抽dc fanboy水

諗起呢張

save低send俾格離team隻dc fanboy先
推呀
jk都食緊老本
hp8拍埋做電影不是夢

其實JK都唔算食老本
可能佢寫得唔好
先開始慢慢寫北美世界

應該話 佢好似宮崎駿咁

怪獸岩岩先出左新版書 唔會第二集戲上又改掛
最多人想睇既應該係天狼星佢地讀書時期既野 又唔寫

鄧葛前傳就好似han solo前傳咁
都冇人話過想睇
marauders就淨係n年前出過短篇當前傳

其實我本身都想睇四大學院歷史多啲
不過擴展咗北美都係一樣幾正嘅嘢
jk都食緊老本
hp8拍埋做電影不是夢

其實JK都唔算食老本
可能佢寫得唔好
先開始慢慢寫北美世界

應該話 佢好似宮崎駿咁

先出返嚟做
水準無以前高係另一回事

食老本應該係足球小將同星矢
jk都食緊老本
hp8拍埋做電影不是夢

其實JK都唔算食老本
可能佢寫得唔好
先開始慢慢寫北美世界

應該話 佢好似宮崎駿咁

先出返嚟做
水準無以前高係另一回事

食老本係用得唔係幾好
不過其實開頭係wb搵jk寫怪獸劇本先
咁當然你可以話係佢聽完覺得有idea先寫既
但怪獸同pottermore都真係用黎補世界觀
佢係唔等錢洗架 所以講搵錢既都係wb決定黎
jk都食緊老本
hp8拍埋做電影不是夢

其實JK都唔算食老本
可能佢寫得唔好
先開始慢慢寫北美世界

應該話 佢好似宮崎駿咁

先出返嚟做
水準無以前高係另一回事

食老本係用得唔係幾好

mcu+hp小圈子
隻老人k仲係個度留言
但150無block左佢
到底有咩感受
發現marvel香港page個admin好唔掂 再到而家未出post貼poster

叫腰仔做好過
jk都食緊老本
hp8拍埋做電影不是夢

其實JK都唔算食老本
可能佢寫得唔好
先開始慢慢寫北美世界

應該話 佢好似宮崎駿咁

先出返嚟做
水準無以前高係另一回事

食老本係用得唔係幾好

mcu+hp小圈子

利申 m狗+potterhead+sw撚
隻老人k仲係個度留言
到底有咩感受

你同老人k最熟 你去話佢知啦
嘩屌 瞓左幾粒鐘
一起身就見到推左幾版
真係好有當年舊登小圈子全盛時期feel
身為樓主都老懷安慰
大家要keep住個勢啊

到底當日邊到黎衝勁唔洗三日一個post

番11點?

頂佢唔順 全世界尋晚已經j完
大佬呀你宜家係page唔係fans...

香港page真係好廢 個段片都無

順便幫腰仔個page宣傳下先
好似叫咩avengers香港粉絲團
好撚update

新人可能唔知
腰仔係舊登小圈子元老之一

記得follow埋ig
一樓隻手套都係佢既

番11點?

頂佢唔順 全世界尋晚已經j完
大佬呀你宜家係page唔係fans...

香港page真係好廢 個段片都無

順便幫腰仔個page宣傳下先
好似叫咩avengers香港粉絲團
好撚update

新人可能唔知
腰仔係舊登小圈子元老之一

記得follow埋ig
一樓隻手套都係佢既

佢好似啱啱po咗隻手套上fb 唔怪得知咁熟面口
嘩屌 瞓左幾粒鐘
一起身就見到推左幾版
身為樓主都老懷安慰
大家要keep住個勢啊

依家都係一星期
隻老人k仲係個度留言
到底有咩感受

你同老人k最熟 你去話佢知啦

150 block淨班dc撚
佢地quote老人k啲cm 150都睇到既
不過老人k真係慘啲
嘩屌 瞓左幾粒鐘
一起身就見到推左幾版
身為樓主都老懷安慰
大家要keep住個勢啊

依家都係一星期

以前真係好撚癲
我地半夜一晚推廿幾版
其他人第二朝追post追到崩潰
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞