屌你Sun's getting reeeal low (105)

1001 回覆
23 Like 6 Dislike
其實笑還笑,都覺得DC咁幾可惜
本來好期待可以兩邊都有嘢睇

就好似以前亞視同無線咁
有競爭,水準就不停提高,最後觀眾有眼福

我都係 兩邊都好睇就好
不過未來五年都唔會勢均力敵到
唔反dc 但係反dc9
MCU 世界第一

一日唔清dc狗,dc都無好日子
佢地等於以前皇帝做錯咩都幫佢搵藉口的小人

賢臣 vs 宦官

dc狗=太監
150=太監總管

講真 唔係班狗成日搬龍門又盲撐
外界對dceu印象點會咁差
連外國都有dc狗
今次jl唔止我地 係連班鬼佬都抽dc fanboy水

諗起呢張

個朵真係臭晒 全世界都係咁
其實笑還笑,都覺得DC咁幾可惜
本來好期待可以兩邊都有嘢睇

就好似以前亞視同無線咁
有競爭,水準就不停提高,最後觀眾有眼福

我都係 兩邊都好睇就好
唔反dc 但係反dc9
MCU 世界第一

賢臣 vs 宦官

dc狗=太監
150=太監總管

連外國都有dc狗

諗起呢張

好啱出面班狗睇
wb根本食hp條水都可以再戰十年
遲下出完怪獸 唔爭在出埋魁地奇啦
jk都食緊老本
hp8拍埋做電影不是夢
dceu就…wb膠層可能都心諗執柒左佢算

其實JK都唔算食老本
可能佢寫得唔好
但佢唔係一味無嘢做周圍補世界觀
《怪獸》都係佢突然靈光一閃:啊!可以咁寫
先開始慢慢寫北美世界
講真,佢錢又揾夠啦,又無人威逼到佢
佢鍾意依家收筆都得,咁點算食老本

應該話 佢好似宮崎駿咁
話唔再寫hp 轉個頭又繼續出
pottermore本身都係補世界觀 都夠佢玩幾年啦
隻game完整版都未出完就改版
而家怪獸又出新戲 啲書又可以改版賣多十年

我都係 兩邊都好睇就好
唔反dc 但係反dc9
MCU 世界第一

賢臣 vs 宦官

dc狗=太監
150=太監總管

連外國都有dc狗

諗起呢張

好啱出面班狗睇

german expressionist movie
我地都無整呢啲套已經對班狗好仁慈
PUSH
坐定定等崔那

賢臣 vs 宦官

dc狗=太監
150=太監總管

連外國都有dc狗

諗起呢張

好啱出面班狗睇

我地都無整呢啲已經對班狗好仁慈

賢臣 vs 宦官

dc狗=太監
150=太監總管

連外國都有dc狗

諗起呢張

好啱出面班狗睇

你地千其唔好貼呢張圖出去呀
一陣連登asylum好快full
講起hp 個人想睇hogwart校園日常拍做美劇

賢臣 vs 宦官

dc狗=太監
150=太監總管

連外國都有dc狗

諗起呢張

好啱出面班狗睇

就係貼隊長笑d圖己經激死佢地啦

dc狗=太監
150=太監總管

連外國都有dc狗

諗起呢張

好啱出面班狗睇

老人k停留左喺stage 3
講起hp 個人想睇hogwart校園日常拍做美劇

美劇就唔好喇 好易變煩膠多角戀
想睇marauders以前既校園生活就真

dc狗=太監
150=太監總管

連外國都有dc狗

諗起呢張

好啱出面班狗睇

150己經去左4

諗起呢張

好啱出面班狗睇

150己經去左4

150好似又返左1 而家屌wb

諗起呢張

好啱出面班狗睇

150己經去左4

大部分狗 尤其打論文嗰堆 都係4
瘋狗症嗰班就全部3

好啱出面班狗睇

150己經去左4

人地而家要洗底呀
唔屌wb點做樣俾出面d人睇自己係理性fans

諗起呢張

好啱出面班狗睇

150己經去左4

但佢寧願俾多次錢買zack版,仲唔係4
其實家下 wb對jl咁既下場有無回應?

wb已推倒zs 構架dceu
wb據聞構思想將mos, bvs, jl,3集抽出dceu,zs 變成zs dc片3部曲 as dark knight 3部曲
將ww 定義為dceu起始,batman & superman有機recast過

唔撚係呀
SS嗰堆同FLASH,CYBORG點計?仲在下年套AQUAMAN呢?

抽起zs 3套後
AQUAMAN就變成第2套dceu戲

Quote自隔離dc post 老人k

乜咁慘呀

SS 隨時躺著也中槍
如果係真都幾on9,一個 cinematic universe 有四套黑歷史

好啱出面班狗睇

150己經去左4

人地而家要洗底呀

原來話人ugly代表你己經輸左,但佢又罵你係芝娃娃

想洗底扮公正?食屎啦
繼續推 唔好停

150己經去左4

人地而家要洗底呀

原來話人ugly代表你己經輸左,但佢又罵你係芝娃娃

想洗底扮公正?食屎啦

其實佢係鬧緊豆腐仔係芝娃娃
因為嗰次豆腐仔扮我黎撚化佢
結果咪撚到佢要寫紙認錯

大家俾啲心機
推多幾版我就開新post

wb根本食hp條水都可以再戰十年
遲下出完怪獸 唔爭在出埋魁地奇啦
jk都食緊老本
hp8拍埋做電影不是夢
dceu就…wb膠層可能都心諗執柒左佢算

其實JK都唔算食老本
可能佢寫得唔好
但佢唔係一味無嘢做周圍補世界觀
《怪獸》都係佢突然靈光一閃:啊!可以咁寫
先開始慢慢寫北美世界
講真,佢錢又揾夠啦,又無人威逼到佢
佢鍾意依家收筆都得,咁點算食老本

應該話 佢好似宮崎駿咁
話唔再寫hp 轉個頭又繼續出
pottermore本身都係補世界觀 都夠佢玩幾年啦
隻game完整版都未出完就改版
而家怪獸又出新戲 啲書又可以改版賣多十年

怪獸岩岩先出左新版書 唔會第二集戲上又改掛
最多人想睇既應該係天狼星佢地讀書時期既野 又唔寫
出左預告之後唔該加返一句
DC狗不適宜觀看

我驚佢地頂唔順心藏病

大家俾啲心機

大家俾啲心機

霸氣po名迎崔那
They don't have a Kevin.
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞