屌你Sun's getting reeeal low (105)

1001 回覆
23 Like 6 Dislike
fb啲料唔知真假 睇完就算喇

一位國外網友宣稱已有《復仇者聯盟3:無限之戰》預告片,新預告片大致與SDCC動漫展洩漏的側拍版差不多,有些許的新畫面,新畫面包括東尼史塔克跟美國隊長道歉,新鋼鐵裝有翅膀和變形能力,涅布拉和葛摩拉分別在不同行星上戰鬥,薩諾斯用靈魂寶石恢復死亡女神海拉,預告片總長2分15秒..

仙姐會唔會做左mcu既death
thanos想溝佢

點解daddy要道歉

未必係因為CW既事既

同埋如果係因為CW要道歉, 都唔係幾合理
明明果陣收尾係隊長道歉

互道

其實都好 証明daddy好愛大家

好開心有人留意到daddy道歉嗰句
我都希望唔關cw事 事關太多人屌daddy係仆街
自從aou後就too much hate for tony in this fandom
再要佢揹鑊/認死狗我真係寧願佢死算

永遠都支持daddy
雖然佢搞咗ultron出嚟 但係佢先係最為大局着想嘅人
AVG3 = 智吹雞鬥姐夫?

原來係私怨

原來係私怨

變左溏心風暴
想問想睇美漫係咪由infinity gauntlet開始,跟住infinity war? 另外邊到有實體書買?我唔想用佢嗰apps.我見到civil war 有complete set,成三千幾銀,不過好靚

Civil War個Complete Set昆水架

原來係私怨

變左溏心風暴

上法庭爭infinity stones

一位國外網友宣稱已有《復仇者聯盟3:無限之戰》預告片,新預告片大致與SDCC動漫展洩漏的側拍版差不多,有些許的新畫面,新畫面包括東尼史塔克跟美國隊長道歉,新鋼鐵裝有翅膀和變形能力,涅布拉和葛摩拉分別在不同行星上戰鬥,薩諾斯用靈魂寶石恢復死亡女神海拉,預告片總長2分15秒..

thanos想溝佢

點解daddy要道歉

上次ca認左低威先,之後im應該為搞到佢地變通緝犯/打交所以道?

唔簽accords係佢地自己決定黎架喎

傾唔岩數搞到大家朋友開戰?,成隊avengers分裂?

咁即係大家都有責任
點會係daddy為左搞到咁而要道歉

可能大家都有道歉呢,到時就知啦

thanos想溝佢

點解daddy要道歉

未必係因為CW既事既

明明果陣收尾係隊長道歉

互道

自從aou後就too much hate for tony in this fandom

永遠都支持daddy

daddy喺a1上完太空就知遲早出事
但一路冇人聽佢講

原來係私怨

變左溏心風暴

呢度唔係法庭 唔需要證據 我隻手套就係證據

原來係私怨

變左溏心風暴

我冇左隻眼就係證據

原來係私怨

變左溏心風暴

我冇左隻眼就係證據

Fury: what?

原來係私怨

變左溏心風暴

我冇左隻眼就係證據

Fury: Say that again you motherfucker

原來係私怨

變左溏心風暴

我冇左隻眼就係證據

好似sw咁 太空家庭糾紛
keeping up with the odinsons

原來係私怨

變左溏心風暴

我冇左隻眼就係證據

Fury: Say that again you motherfucker

Fury係咪未試過係mcu講motherfucker

原來係私怨

變左溏心風暴

我冇左隻眼就係證據

原來係私怨

變左溏心風暴

我冇左隻眼就係證據

You kiss your mother with that mouth?

未必係因為CW既事既

明明果陣收尾係隊長道歉

互道

永遠都支持daddy

但一路冇人聽佢講

開頭就搞到自己中毒 後尾上太空搞到抑鬱
之後想幫大家又整咗ultron 好彩整番vison
到政府要嘈 佢係最唔想大家分開個個
錢 裝備 呢啲唔講
最熱心個個係佢 可能要到iw大家先明佢苦心

利申:daddy死忠

未必係因為CW既事既

明明果陣收尾係隊長道歉

互道

永遠都支持daddy

但一路冇人聽佢講

開頭就搞到自己中毒 後尾上太空搞到抑鬱
之後想幫大家又整咗ultron 好彩整番vison
到政府要嘈 佢係最唔想大家分開個個
錢 裝備 呢啲唔講
最熱心個個係佢 可能要到iw大家先明佢苦心

利申:daddy死忠

[tony stark defense squad]
成班avg得rhodey一個真心對佢好
個個都當佢痴線/賣隊友 所有野入晒佢數
為avg做咁多野都冇撚用 到頭來一鋪清袋
希望iw佢同gotg玩好過
想問想睇美漫係咪由infinity gauntlet開始,跟住infinity war? 另外邊到有實體書買?我唔想用佢嗰apps.我見到civil war 有complete set,成三千幾銀,不過好靚

銅鑼灣糖街有間專賣美漫

果度有兩間

[tony stark defense squad]
成班avg得rhodey一個真心對佢好
個個都當佢痴線/賣隊友 所有野入晒佢數
為avg做咁多野都冇撚用 到頭來一鋪清袋
希望iw佢同gotg玩好過

其實Cap都尊重佢既
佢只係一直強調既然係一條team就應該do everything together姐
呢點又係同Tony有衝突

同埋本身AVG班人都唔同BG
Cap我覺得都係得Nat真正了解佢
Failcon都對佢好但硬係覺得唔同層次
不過咁先好, 郁d就話family但明明角色之前有conflict就唔好睇啦
智3 7.9億now
智3 7.9億now

靚波呀智
今年大滿貫 下年iw會點
智3 7.9億now

靚波呀智

我見到一堆ht
智3 7.9億now

靚波呀智

我見到一堆ht

到時真係要買番幾隻Q版玩下
CW果陣淨係買我隻CAP
Black Widow銀髮好吸引
智3 7.9億now

靚波呀智

我見到一堆ht

又要出後樓梯罰企
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞