[Switch/3DS機主討論]|L.A.Noire|Doom|RocketLeague|Skyrim|Marvel|(65)

1001 回覆
13 Like 1 Dislike
https://www.youtube.com/watch?v=JSeBdgP-pg4
ファイアーエムブレム ヒーローズ【フェーちゃんねる 2017.11.15】
原來LIVE緊
https://www.youtube.com/watch?v=JSeBdgP-pg4
ファイアーエムブレム ヒーローズ【フェーちゃんねる 2017.11.15】
原來LIVE緊

新主線
原來LIVE緊

新主線

淨係打石抽角,但係啲5星角都冇練過

個人推測應該係中行,因為xb2同一日岀

謝巴打 咁尋日出嗰個係local launch?香港冇
剛剛做左機主
Skyrim 同xenobladen無玩過之前果集 會唔會唔明個故仔thx 巴打們

xenoblade 2其實偏向精神續作,同前作無咩關係

xenogear玩家表示,之後幾集其實都幾獨立,無咩所謂
Switch手提帶上飛機ok?

得,建議Hand carry
利申:成日帶

都幾common 次次飛都見有人打

嘩搵啲咁既野黎靠飛呀

無問題 上個星期同女朋友係飛機打完

無問題 冇女朋友淨係打飛機
剛剛做左機主
Skyrim 同xenobladen無玩過之前果集 會唔會唔明個故仔thx 巴打們

xenoblade 2其實偏向精神續作,同前作無咩關係

xenogear玩家表示,之後幾集其實都幾獨立,無咩所謂

skyrim故事上都有太大關係
但好似專有名詞你會唔知咩黎
雖然隻game入面好多書睇
skyrim有繁中?!
skyrim有繁中?!

skyrim有繁中?!

補充
歐美偷跑左,確認內容有繁中
唔似得隻doom咁
有無人行過可以留意下香港今日有無偷跑

有鋰電池好似唔可以寄倉

其實得,但可能會check多次

呢度都有條粉皮試過唔小心寄左倉
仲要連兩對joycon
Rocket League一開四TV MODE畫面真係慘不忍睹
去返3DS級數,孖車都無咁嚴重,要時間適應下
同埋4打要各自開一個USER ACCOUNT

還好GAME MODE多咗同ONLINE
可以誇機(係無PS4),至少好玩過FIFA

有無人知METROID CAR點開?

我steam玩開,其實係咪可以唔洗買都得

我PS4玩開,CAR PACK都買晒
買埋SWITCH都係預咗招呼人,至少有四個手制先

你班友仔有玩開 有冇去個rocket league poat 留言

有鋰電池好似唔可以寄倉

仲要連兩對joycon

skyrim有繁中?!

補充
唔似得隻doom咁

188未有

有鋰電池好似唔可以寄倉

仲要連兩對joycon

有鋰電池好似唔可以寄倉

仲要連兩對joycon

小圈了
ConcernedApe
I'm working on some new Stardew Valley content, to be released with the upcoming free multiplayer update. This will affect single-player, too! I'll share more when the release gets closer. Though I'll keep some things secret (more fun)

炸彈人依家更新完值唔值得再買番
之前放撚左
I'm working on some new Stardew Valley content, to be released with the upcoming free multiplayer update. This will affect single-player, too! I'll share more when the release gets closer. Though I'll keep some things secret (more fun)

正喎

個人推測應該係中行,因為xb2同一日岀

謝巴打 咁尋日出嗰個係local launch?香港冇

可以咁講,其實即係美版,日版,行版分別
只不過今次PS4行版準時岀先
skyrim有繁中?!

補充
唔似得隻doom咁

英文好深咩?

已射

日伏出未

已射

新世代火紋真係好識討毒撚歡心
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞