[Switch/3DS機主討論]|L.A.Noire|Doom|RocketLeague|Skyrim|Marvel|(65)

1001 回覆
13 Like 1 Dislike
skyrim終於較返做第三人視角,玩到想嘔
有冇人有玩真三 我想問2p係咪要2對手制
スマホ版『どうぶつの森 ポケットキャンプ』、配信日は11月22日説がかなり濃厚に!お前ら準備はできてるか?
https://www.youtube.com/watch?v=qVvTyKTtdWM

有無人玩過哩隻?.......岩岩switch 出個期d 咩10 大期待game 都好似有份? 同埋係咪無實體?
呢隻都幾祈待,睇下貴唔貴先

上YouTube 睇,外國人話好lag, lag到燥左
咁大鑊
得switch係咁定全版本都lag

聽聞係全平台都lag,因為優化做唔好
Pc當初出都多爭議,呢隻你睇mc評分就知
https://www.youtube.com/watch?v=vXSTAM5fP0s
ゼノブレイド2 紹介映像
次次一睇fb果個switch gp都心諗點解買部機返黎可以乜鳩都唔知,成日問埋哂d白痴問題
Google都唔用下
U甜微 Game of the Year:The Legend of Zelda: Breath of the Wild

USUM故事係咪好垃圾,係既唔買

未玩到有唔同

未玩到有唔同

主要係一周目後

未玩到有唔同

主要係一周目後

所以好悶

未玩到有唔同

主要係一周目後

所以好悶

上次玩 中文M
今次玩 英文US
無咁悶

未玩到有唔同

主要係一周目後

所以好悶

上次玩 中文M
今次玩 英文US
無咁悶

呃錢之作
GF與其仲浪費呢啲時間食尾水倒不如快啲咪熟部機好過啦

未玩到有唔同

主要係一周目後

所以好悶

上次玩 中文M
今次玩 英文US
無咁悶

呃錢之作

USUM係新人搞
搞SM嗰班去晒搞Switch版
https://www.youtube.com/watch?v=qVvTyKTtdWM

有無人玩過哩隻?.......岩岩switch 出個期d 咩10 大期待game 都好似有份? 同埋係咪無實體?
呢隻都幾祈待,睇下貴唔貴先

上YouTube 睇,外國人話好lag, lag到燥左
咁大鑊
得switch係咁定全版本都lag

聽聞呢隻全平台個optimization都做得好差

未玩到有唔同

主要係一周目後

所以好悶

上次玩 中文M
今次玩 英文US
無咁悶

呃錢之作

USUM係新人搞

要唔要搵出面日廠幫手
有心無力唔駛勉強喎,定真係自視過高,寧願要面子都唔理隻驚質素,3ds就係成功例子,技術低下又唔正視,level5新過佢反而仲叻
https://www.youtube.com/watch?v=CSFvgjK7pxM
Gamefreak: WiiU = Loser's console

未玩到有唔同

主要係一周目後

所以好悶

上次玩 中文M
今次玩 英文US
無咁悶

呃錢之作

USUM係新人搞

要唔要搵出面日廠幫手
有心無力唔駛勉強喎,定真係自視過高,寧願要面子都唔理隻驚質素,3ds就係成功例子,技術低下又唔正視,level5新過佢反而仲叻

班老屎忽專登留個爛攤子比班新人就真
US 10月銷量

軟件收入排行 (by revenue not by sales)
1. Middle-earth: Shadow of War
2. Assassin’s Creed: Origins
3. Super Mario Odyssey**
4. South Park: The Fractured But Whole
5. NBA 2K18
6. FIFA 18
7. WWE 2K18
8. Madden NFL 18
9. Destiny 2*
10. Forza Motorsport 7
11. Gran Turismo Sport
12. Grand Theft Auto V
13. The Evil Within 2**
14. Wolfenstein 2: The New Colossus**
15. The Legend of Zelda: Breath of the Wild**
16. Mario Kart 8**
17. Fire Emblem: Warriors**
18. Tom Clancy’s Ghost Recon: Wildlands
19. NHL 18
20. Tom Clancy’s Rainbow Six: Siege

** 不包括下載版
# NPD唔計Odyssey Bundle落Odyssey銷量
# ACO, Odyssey, Wolf 2 只計算2日銷量

硬件銷量
1. Nintendo Switch
2. SNES Mini
3. Playstation 4

# 任天堂硬件(Switch,SNES,3DSs)佔10月 2/3 硬件銷量
US 10月銷量

軟件收入排行 (by revenue not by sales)
1. Middle-earth: Shadow of War

US 10月銷量

世界末日大爆死
樓上美國銷量黑洛無入榜,rockstar表示糞機去死
樓上美國銷量黑洛無入榜,rockstar表示糞機去死

10月
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞