[Switch/3DS機主討論]|L.A.Noire|Doom|RocketLeague|Skyrim|Marvel|(65)

1001 回覆
13 Like 1 Dislike
https://youtu.be/JzH6wtGeaBM
ARMS ver4. 0新場地 新角色

打到 lvl 12 之後停咗玩

依家唔敢返去打 ranked match... 早幾日試過玩 party mode 都俾人打到仆街
Switch
79,958

PS4
20,021

New2DS LL
10,323

New3DS LL
7,296

PS4 Pro
6,037

Vita
3,210

2DS
1,484

Xbox One X
1,344

New3DS

Xbox One

PS3

Wii U

紅字為本週新登場硬件

任豚連XB都狙擊埋

會唔會香港都賣得多過日本

ms電話又唔掂,console又唔掂 不如直接退出啦

亞洲唔掂咋喎

啱啱先出咗部xbox one嚟玩獨佔同埋上世代無remaster過嘅game
利申:三修

香港出咗未?
打算狗衝,第一集勁好玩

直銷FB 話12月1先有

咁遲

唔撚係掛

咁索性去美國eshop買算

美版有中文

係咪直接用信用卡買?

美/日都可以用香港信用卡買
Starvalley bug都未搞掂
聯機同新內容仲要等幾耐

玩到整返好間社區中心 所有女角十心 結埋婚
而家無乜動力玩
等佢出聯機

其實玩過steam版係咪唔洗買switch版

https://youtu.be/JzH6wtGeaBM
ARMS ver4. 0新場地 新角色

打到 lvl 12 之後停咗玩

依家唔敢返去打 ranked match... 早幾日試過玩 party mode 都俾人打到仆街

我前2日玩由LV12跌到LV10,再升返11
好難玩
]是咁的,今年仲有兩個月剩,禾地有幾個FD子會離開香港一段時間
所以趁烈士們未走前禾地要搞個聚歡送佢地
今次會卜有電視既地方挽(巧似系)

12月23日(六)
聚:

1.

2.

3.
4.啤咩bear
5.芒享巴打(留名)
6.毒到出世(留名)
7,灰色
[/quote]
8.alongbb(精神出席)[/quote]
屌你班仆街
Switch
79,958

PS4
20,021

New2DS LL
10,323

New3DS LL
7,296

PS4 Pro
6,037

Vita
3,210

2DS
1,484

Xbox One X
1,344

New3DS

Xbox One

PS3

Wii U

紅字為本週新登場硬件

任豚連XB都狙擊埋

XB喺歐美有市場
至少唔會蝕
Switch
79,958

PS4
20,021

New2DS LL
10,323

New3DS LL
7,296

PS4 Pro
6,037

Vita
3,210

2DS
1,484

Xbox One X
1,344

New3DS

Xbox One

PS3

Wii U

紅字為本週新登場硬件

任豚連XB都狙擊埋

XB喺歐美有市場
至少唔會蝕

Uk 4days 80k
對比pro首周50k
Switch首周80k
想問下12月嘅bio係第幾集嚟

啓示錄1+2

啓示錄1+2

同ps4 版一樣內容?

見啲人話switch 可以2p
啓示錄1+2
同ps4 版一樣內容?
包埋dlc
啓示錄1+2
同ps4 版一樣內容?
包埋dlc

仲有多左隻魔界村小遊戲
Switch
79,958

PS4
20,021

New2DS LL
10,323

New3DS LL
7,296

PS4 Pro
6,037

Vita
3,210

2DS
1,484

Xbox One X
1,344

New3DS

Xbox One

PS3

Wii U

紅字為本週新登場硬件

任豚連XB都狙擊埋

亞洲唔掂咋喎

咁上面個表顯示緊邊到地區銷量

日本
Xbox賣得最差既地區
想問下知唔知而家買得到個d流動差電器,有邊幾隻可以對應到switch tv mode呢?
係咪只係得紫米10號同RAVPOWER呢
另外ANKER 20000mah個隻得唔得呢?
因為想買隻比較輕身d又支援到SWITCH TV MODE,所以想睇下仲有邊d可以選擇
啓示錄1+2
同ps4 版一樣內容?
包埋dlc

仲有多左隻魔界村小遊戲

正,必買
我自己剩係睇達哥玩過,自己就未玩過,終於買第2隻switch game 喇
買咗la noire嘅巴打覺得點?好唔好玩同耐唔耐玩呀?
啓示錄1+2
同ps4 版一樣內容?
包埋dlc

仲有多左隻魔界村小遊戲

正,必買
我自己剩係睇達哥玩過,自己就未玩過,終於買第2隻switch game 喇

咁你第一隻係咩
啓示錄1+2
同ps4 版一樣內容?
包埋dlc

仲有多左隻魔界村小遊戲

正,必買

咁你第一隻係咩

MH
啓示錄1+2
同ps4 版一樣內容?
包埋dlc

仲有多左隻魔界村小遊戲

正,必買

LA noire 幾正,當gta咁玩
不過隻game較極都係咁暗同埋買實體都要down 13gb data真係on99
啓示錄1+2
同ps4 版一樣內容?
包埋dlc

仲有多左隻魔界村小遊戲

正,必買

LA noire 幾正,當gta咁玩
不過隻game較極都係咁暗同埋買實體都要down 13gb data真係on99

暗到眼盲
啓示錄1+2
同ps4 版一樣內容?
包埋dlc

仲有多左隻魔界村小遊戲

正,必買

咁你第一隻係咩

MH

咁多老任game都唔岩咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞