[Switch/3DS機主討論]|L.A.Noire|Doom|RocketLeague|Skyrim|Marvel|(65)

1001 回覆
13 Like 1 Dislike
]是咁的,今年仲有兩個月剩,禾地有幾個FD子會離開香港一段時間
所以趁烈士們未走前禾地要搞個聚歡送佢地
今次會卜有電視既地方挽(巧似系)

12月23日(六)
聚:

1.

2.

3.
4.啤咩bear
5.芒享巴打(留名)
6.毒到出世(留名)
7,灰色

8.alongbb(精神出席)[/quote]
9.窮拎[/quote]
冇左我

新手無知一問
La norie係咪得eshop有 冇實體版?
值唔值得入手
新手無知一問
La norie係咪得eshop有 冇實體版?
值唔值得入手

有,值
出完mario 任天堂係咪唔諗住出大game
好似無咩聲氣
一出完mario個勢就無哂
好似無咩聲氣

出年有卡比同耀西
不過打橫作品好似唔算大驚
好似無咩聲氣

通常出嗰年先發佈
好似無咩聲氣

通常出嗰年先發佈

睇返 Zelda

https://www.google.com.hk/amp/s/www.dailystar.co.uk/tech/gaming/648955/GTA-NEWS-Grand-Theft-Auto-5-DLC-PS4-Xbox-One-remasters-New-Nintendo-Switch-reveal/amp

真心有GTA V/SA我即刻衝

點解你地依家個個post link都成日唔落url
關iOS事?果邊唔駛用都click到?
好似無咩聲氣

出年有卡比同耀西

我係yoshi迷都覺得隻驚玩法唔吸引
當初switch 一出覺得佢好多大game好好玩覺得有排玩
zelda, kart, arms, splatoon, odessey.....玩完一隻成日好期待快d再下一隻
到依家係無左呢回事
odessey仲要一個禮拜內玩完
部機一年都未到就已經咁
快d話比我知佢會無喇喇驚喜公佈隻大製作出黎喇
好似無咩聲氣

出年有卡比同耀西

zelda, kart, arms, splatoon, odessey.....玩完一隻成日好期待快d再下一隻
到依家係無左呢回事
部機一年都未到就已經咁

其實老任仲有好多有潛力既IP只係上個世代表現一般先唔出,例如係wario同有一個星星咁樣既野我唔記得叫咩
https://www.google.com.hk/amp/s/www.dailystar.co.uk/tech/gaming/648955/GTA-NEWS-Grand-Theft-Auto-5-DLC-PS4-Xbox-One-remasters-New-Nintendo-Switch-reveal/amp

唔使喎
好似無咩聲氣

出年有卡比同耀西

到依家係無左呢回事
部機一年都未到就已經咁

17年仲有自家大作仲有Xenoblade2同Zelda Story DLC
18年請等1月Direct同E3 Direct。
好似無咩聲氣

出年有卡比同耀西

任天堂作品好似唔算大驚
好似無咩聲氣

出年有卡比同耀西

到依家係無左呢回事
部機一年都未到就已經咁

其實老任仲有好多有潛力既IP只係上個世代表現一般先唔出,例如係wario同有一個星星咁樣既野我唔記得叫咩

因為HKG+本身係咁
所以連登都係咁
好似無咩聲氣

出年有卡比同耀西

到依家係無左呢回事
部機一年都未到就已經咁

好似無咩聲氣

出年有卡比同耀西

到依家係無左呢回事
部機一年都未到就已經咁

師兄會唔會搞亂左d野,不嬲主機岩岩出果年都會係最少game玩架wor
同埋其實今年個陣容已經好強大,zelda加mario兩隻goty,splatoon mk8呢d耐玩作品
再加一埋pokken 火紋無雙 skyrim mhxx既冷飯或者二線作品,所以我都唔明點解出面個post仲要個個講到無game玩咁
我仲講漏左mario rabbids 呢隻我好中意既srpg
再加上12月1出既xb2,淨玩主線唔鳩行都80個鐘以上,仲要有中文,我諗正常返工人士淨玩上面果堆都唔夠時間,除非你係大專大學可以一日到黑都打機姐
同埋上面講既大多都係第一方,第三方幾乎無咁濟,但最新呢個季度既財報幾乎全部日廠都表示switch係超出預期,出年會出新作更什至獨佔作品
所以跟本唔洗煩switch會無game玩呢個問題
而歐美果邊bethesda幾乎全面支持,ubisoft都會keep住有貨,再加上rockstar,我諗除左ea之外都唔洗怕無野玩啦掛
所以,慢慢玩住xb1過12月,等1月個direct啦
其實一味話無game果d係唔係忽然機迷
其實有咁多大作,有動作,賽車,party game,射擊,RPG,仲有ARMS呢d新概念嘅game
不論係單人,連線,party都應付到
買機之前都已經知道黎緊會有咩game出架啦
除非完全無做research,買左機先知唔啱自己玩喺度叫春?
其實一味話無game果d係唔係忽然機迷
其實有咁多大作,有動作,賽車,party game,射擊,RPG,仲有ARMS呢d新概念嘅game
不論係單人,連線,party都應付到
買機之前都已經知道黎緊會有咩game出架啦
除非完全無做research,買左機先知唔啱自己玩喺度叫春?

佢無game 又唔係我無game, 關人忍事咩
再講打開機果班大部份都雙修架啦
依家我打緊DQ11, 12月又要打人中, 忙到仆街
又有人入黎淨負皮就走左去,野都唔講句
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞