[Switch/3DS機主討論]|L.A.Noire|Doom|RocketLeague|Skyrim|Marvel|(65)

1001 回覆
13 Like 1 Dislike
http://portal.valkyria.jp/new/zn/

繼續同步不能
出左一年仲係咁
定係同Sony有協議

一係一早簽左限時獨佔
一係近排先決定port比你

第二個似d ,連Xbox都有就應該冇乜協議,取代左PSV個位
http://portal.valkyria.jp/new/zn/

繼續同步不能
出左一年仲係咁
定係同Sony有協議

一係一早簽左限時獨佔
一係近排先決定port比你

明顯係本身無預你份
見你賣得好先臨時預埋你
呢個咪就係佢地財報中既加大力度支持switch

好過冇既
呢隻好野黎

我係yoshi迷都覺得隻驚玩法唔吸引
當初switch 一出覺得佢好多大game好好玩覺得有排玩
zelda, kart, arms, splatoon, odessey.....玩完一隻成日好期待快d再下一隻
到依家係無左呢回事
odessey仲要一個禮拜內玩完
部機一年都未到就已經咁
快d話比我知佢會無喇喇驚喜公佈隻大製作出黎喇

點解你會玩得咁快,我買左機三個月,淨係玩zelda, splatoon, odessey, 已經冇晒時間,mk,stardew,arms,呢D 買左返黎都冇時間玩,我反而唔想D game 出得咁快,跟本追唔切

同你一樣
10月先買機,爆完odessey表關之後玩緊無雙同mhxx都已經冇時間 間唔中玩下pokemon同女朋友pk下,本身想買埋lego但係諗諗下買番黎都冇時間玩都係唔買住

我瑪兔買完未玩過,同期MHXX玩左成160個鐘up
下年我估任記都要停下牌,第一年出完牌引左人買機開始要慢返少少
希望三廠會有返野出

點都唔會停晒
暑假/聖誕點都會出一款主力

黎緊2018有啲咩重大既出game日子
除左E3就咩都唔知,聽人講game award典禮都會有新game消息發佈

老任主要靠e3同tgs前果次direct(老任不嬲唔會參展tgs)
其餘都係老任自己唔聲唔聲爆出黎
加上佢好少提早超過一年就宣傳隻game
唔係好識玩空頭支票戰術

但9月果次direct對日本黎講好廢
新game之前未講過既淨係得dq builder 1,同埋兩隻上線左幾年既online game

點解你會玩得咁快,我買左機三個月,淨係玩zelda, splatoon, odessey, 已經冇晒時間,mk,stardew,arms,呢D 買左返黎都冇時間玩,我反而唔想D game 出得咁快,跟本追唔切

同你一樣
10月先買機,爆完odessey表關之後玩緊無雙同mhxx都已經冇時間 間唔中玩下pokemon同女朋友pk下,本身想買埋lego但係諗諗下買番黎都冇時間玩都係唔買住

下年我估任記都要停下牌,第一年出完牌引左人買機開始要慢返少少
希望三廠會有返野出

點都唔會停晒

除左E3就咩都唔知,聽人講game award典禮都會有新game消息發佈

老任主要靠e3同tgs前果次direct(老任不嬲唔會參展tgs)
其餘都係老任自己唔聲唔聲爆出黎
加上佢好少提早超過一年就宣傳隻game
唔係好識玩空頭支票戰術

但9月果次direct對日本黎講好廢
新game之前未講過既淨係得dq builder 1,同埋兩隻上線左幾年既online game

Doom,德軍總部對日本黎講0吸引力咁濟
其他又一早都知,只不過講返個日期
其實仲有隻空頭支票metroid prime 4
yoshi 火紋 pkm出年都有新作
不過都係自己野
依舊三墳

出年有卡比同耀西
不過打橫作品好似唔算大驚

zelda, kart, arms, splatoon, odessey.....玩完一隻成日好期待快d再下一隻
到依家係無左呢回事
部機一年都未到就已經咁

同你一樣

希望三廠會有返野出

點都唔會停晒

定期嘅

Nintendo
年頭Direct
春夏Direct
E3 Spotlight Direct
秋冬Direct
Game Awards

PlayStation
PS Showcase
E3
Paris Games Week
PSX

Xbox
E3

出年有卡比同耀西
不過打橫作品好似唔算大驚

到依家係無左呢回事
部機一年都未到就已經咁

同你一樣

希望三廠會有返野出

點都唔會停晒

定期嘅

Nintendo
年頭Direct
春夏Direct
秋冬Direct
Game Awards

PlayStation
PS Showcase
E3
PSX

Xbox
E3

Xbox

同你一樣

希望三廠會有返野出

點都唔會停晒

定期嘅

Nintendo
年頭Direct
春夏Direct
秋冬Direct
Game Awards

PlayStation
PS Showcase
E3
PSX

Xbox
E3

Xbox

xb都係由得三廠自由發揮
佢自家果幾隻每年喺e3出trailer都夠班鬼佬j

過唔過到百萬呢
醒起三廠有隻都唔知係咪仲整緊既dq11

過唔過到百萬呢

難d,comg first week加埋哂1400點
上之sm加埋哂2800點,出琴黎係185萬
咁計加次應該差少少過百
マリオに新しい相棒!?
Nintendo Switch用ソフト『マリオ+ラビッツ キングダムバトル』は、2018年1月18日(木)に発売予定です。
醒起三廠有隻都唔知係咪仲整緊既dq11

之後unreal會議講左整緊,ps4版本,好似話因爲個unreal4 版本唔同所以搞咁耐
但琴時出琴黎遲人成半年,仲有幾多人買
不過最想係有中文
pokemon下集係咪出落switch度?
3ds收爐?
3ds收爐?

3ds收爐?

出隻3ds質素
3ds收爐?

聽講好似話會好似zelda mario咁有破壞性既轉變,唔知係都變open world定點啦
3ds收爐?

聽講好似話會好似zelda mario咁有破壞性既轉變,唔知係都變open world定點啦

破壞
3ds收爐?

破壞性既轉變 = 假3d變真3d
マリオに新しい相棒!?
Nintendo Switch用ソフト『マリオ+ラビッツ キングダムバトル』は、2018年1月18日(木)に発売予定です。

https://www.youtube.com/watch?v=M5Oog2Tbw8U
3ds收爐?

破壞性既轉變 = 假3d變真3d

出到n64,gc同wii果幾隻咁咪得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞