[Switch/3DS機主討論]|L.A.Noire|Doom|RocketLeague|Skyrim|Marvel|(65)

1001 回覆
13 Like 1 Dislike
pokemon下集係咪出落switch度?
3ds收爐?

聽講好似話會好似zelda mario咁有破壞性既轉變,唔知係都變open world定點啦

破壞性既轉變 = 假3d變真3d

出到n64,gc同wii果幾隻咁咪得

其實本來覺得3ds 有機會上到以前家用果種真3d 到
而家出到switch 機能夠晒做 無籍口唔改啦掛

故事薩爾達咁,openworld 3D行路
飛行可以自己飛唔係瞬移,但係都可以簡瞬移
戰鬥系統改到poke拳咁
而且可以自己配招
咁就真係屈機啦

正傳改成咁大把人棄GAME

gf邊有技術整poke拳

Bandai有技術整RPG咪得
用Poke拳戰鬥方式黎重製 紅綠版
原來有出worms

好鍾意玩以前

xenoblade 2幾號出話?
戰場女武神4
想問下2k18值唔值得買
之前買左fifa18 點知中晒伏

利申: 185 hours played
屌bomber更新好好玩但真係無人網連了
FIFA得閒玩下OK,我都玩左九十小時以上
想問下2k18值唔值得買
之前買左fifa18 點知中晒伏

利申: 185 hours played

有無ps4 switch 既2k18雙修可以比較下
係咪switch先有延遲呢個問題
無論平時主頁選項又好,射波禁既時間又好,好似都係有零點幾秒既延遲
之前咁多年ps4 都無呢個問題
搞到有時打兩場就無心機打
猶其我主打射波

...

破壞性既轉變 = 假3d變真3d

出到n64,gc同wii果幾隻咁咪得

其實本來覺得3ds 有機會上到以前家用果種真3d 到
而家出到switch 機能夠晒做 無籍口唔改啦掛

故事薩爾達咁,openworld 3D行路
飛行可以自己飛唔係瞬移,但係都可以簡瞬移
戰鬥系統改到poke拳咁
而且可以自己配招
咁就真係屈機啦

正傳改成咁大把人棄GAME

gf邊有技術整poke拳

Bandai有技術整RPG咪得
用Poke拳戰鬥方式黎重製 紅綠版

得御三家免費
其實一隻唔該50蚊

GC PKM最好玩
https://youtu.be/b3W4F2Sm3GQ

Blog: 'Jump up, Super Star!' 翻譯歷程
https://nintendotreehouse.tumblr.com/post/167703261242/localizing-jump-up-super-star

A lot of people think there’s a deliberate “sails/sales” pun in the first line, as in: “Here we go, it’s time to raise our sales!” Sadly, I’m not that clever.
TIME: The Top 10 Gadgets of 2017
http://time.com/5029999/top-10-gadgets-2017/

#1 Nintendo Switch
#6 Super Nintendo Entertainment System (SNES) Classic
#8 Xbox One X
TIME: The Top 10 Gadgets of 2017
http://time.com/5029999/top-10-gadgets-2017/

#6 Super Nintendo Entertainment System (SNES) Classic

超任都上到唔係掛

超任都上到唔係掛

不要質疑你的信仰
好似係
switch online收有冇消息幾時開始
switch online收錢有冇消息幾時開始
switch online收錢有冇消息幾時開始

上網睇話放電視打得耐會過熱整彎左部機
有冇巴打有依個問題

1. 最熱都唔係好熱
2. 係會彎但官方講法係用新物料所以正常唔會影使用

可以點伏,你帶埋部機去,run到就得架啦

面交dl版
唔知啲code點買或者邊度來呢

咁就真伏啦
仲心諗實體會點伏

唔知我有生之年有冇可能見到GTA出係switch上面 SA/VC/V 是但一隻都冇問題

出GVG更加冇可能

可以點伏,你帶埋部機去,run到就得架啦

面交dl版
唔知啲code點買或者邊度來呢

咁就真伏啦
仲心諗實體會點伏

唔知我有生之年有冇可能見到GTA出係switch上面 SA/VC/V 是但一隻都冇問題

出GVG更加冇可能

可能GTA6 switch 一齊出呢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞