[Switch/3DS機主討論]|L.A.Noire|Doom|RocketLeague|Skyrim|Marvel|(65)

1001 回覆
13 Like 1 Dislike
唔知我有生之年有冇可能見到GTA出係switch上面 SA/VC/V 是但一隻都冇問題

出GVG更加冇可能

隻垃圾GVG
可能出係SWITCH上真係會帶動到
不過SWITCH點行得到丫
唔知我有生之年有冇可能見到GTA出係switch上面 SA/VC/V 是但一隻都冇問題

出GVG更加冇可能

隻垃圾GVG

最舊冇得cancel果隻應該ok

出GVG更加冇可能

隻垃圾GVG

PS3果隻應該都行到啦
好玩過PS4

出GVG更加冇可能

隻垃圾GVG

PS3果隻應該都行到啦
好玩過PS4

ps4果隻冇玩
差過ps3果隻好多?

出GVG更加冇可能

隻垃圾GVG

PS3果隻應該都行到啦
好玩過PS4

ps4果隻冇玩
差過ps3果隻好多?

垃圾
大爆死

支援機要全解好煩
但其實隻隻差不多冇分別
可用機係多
但冇特色
熱門作品又收埋唔出
起初對戰MODE多缺漏
又冇單機雙打
閃亂神樂24跑出
係時候檢驗HD震動功能
閃亂神樂24
係時候檢驗HD震動功能
switch online收錢有冇消息幾時開始

最後不了了之
永續免費

出GVG更加冇可能

隻垃圾GVG

PS3果隻應該都行到啦
好玩過PS4

ps4果隻冇玩
差過ps3果隻好多?

垃圾
大爆死

支援機要全解好煩
但其實隻隻差不多冇分別
可用機係多
但冇特色
熱門作品又收埋唔出
起初對戰MODE多缺漏
又冇單機雙打

出返元祖VS. Z好過

咩黎

可以點伏,你帶埋部機去,run到就得架啦

面交dl版
唔知啲code點買或者邊度來呢

咁就真伏啦
仲心諗實體會點伏

咩黎

Nintendo Direct Mini Splatoon 2 Special

咩黎

Nintendo Direct Mini Splatoon 2 Special

新場

出GVG更加冇可能

可能GTA6 switch 一齊出呢

200gb SD卡 ready

出GVG更加冇可能

出唐人街大戰

重製gta advance
良品返左Marvel Lego2啦,不過唔知幾錢,晏啲去睇先

咩黎

新場

我要大場
唔好再update細場
呢代除左河畔都係細場
請問近期出既冷飯無雙入面:

《戦国無双 真田丸》、《無双OROCHI2 Ultimate》、《真・三國無双7 Empires》

三隻都話有齊DLC, 最值得入係咪蛇魔?
良品返左Marvel Lego2啦,不過唔知幾錢,晏啲去睇先

請問近期出既冷飯無雙入面:

《戦国無双 真田丸》、《無双OROCHI2 Ultimate》、《真・三國無双7 Empires》

三隻都話有齊DLC, 最值得入係咪蛇魔?

你攞翻部PSP出黎打好過啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞