[Switch/3DS機主討論]|L.A.Noire|Doom|RocketLeague|Skyrim|Marvel|(65)

1001 回覆
13 Like 1 Dislike

屈dee唔好成日咁好笑得嘛

不過l.a. Noire真係應該會大爆死,但switch版us方面唔會差ps4 xbox幾多
你睇佢個us weekly銷量,賣左幾日都仲係排得14就知幾唔掂,同期 doom首日第3,skyrim未賣淨preload都第5,rocket league就第2,淨低過mario
Amazon uk ps4最高排15,switch 25,xbox 三十幾

Take2 好dump 本sell switch game
IG推switch版LA Noire廣告(外國都係)
2K18 Switch 出實體版又賣廣告(之前行街見到)

我都見Utube fb都係落重本廣告,睇佢d片個views數就知,
Fb兩條switch既都過百萬,utube又係
見佢咁有誠意真心唔想爆死

2k18就算啦 辣殺驚
但L.A. 真係唔希望大爆死 真係算有誠意

2k18 switch 版我覺得良心Game
同Fifa拍埋既話

ea果邊話觀望到出年三月先再決定整唔整返switch驚
其實係咪可以當左fifa19唔駛預switch
得半年佢邊開發得切,到時又出返今年個閹版不如唔好出

Ea 條垃圾人地2k可以做到一模一樣佢Fifa就得個名一樣
你睇佢Fifa 廣告跟本就好似Ps4獨佔咁就知佢放左幾多心機係Switch度啦 , 我係老任就正情同佢斷交啦 , 佢隻Fifa跟本就影衰曬成個Switch既Image

Sony同EA有deal 宣傳嗰陣淨係可以有PS個brand

屈dee唔好成日咁好笑得嘛

不過l.a. Noire真係應該會大爆死,但switch版us方面唔會差ps4 xbox幾多
你睇佢個us weekly銷量,賣左幾日都仲係排得14就知幾唔掂,同期 doom首日第3,skyrim未賣淨preload都第5,rocket league就第2,淨低過mario
Amazon uk ps4最高排15,switch 25,xbox 三十幾

Take2 好dump 本sell switch game
IG推switch版LA Noire廣告(外國都係)
2K18 Switch 出實體版又賣廣告(之前行街見到)

我都見Utube fb都係落重本廣告,睇佢d片個views數就知,

2k18就算啦 辣殺驚

同Fifa拍埋既話

fifa容咩易develop
年年都差唔多咁

巴打你又敵視對家大作

cap左圖

2k18就算啦 辣殺驚

同Fifa拍埋既話

年年都差唔多咁

巴打你又敵視對家大作

敵視EA同UBISOFT冇所謂啦

Ubisoft友方黎架wor
下個財年會繼續出switch game好似係

2k18就算啦 辣殺驚

同Fifa拍埋既話

年年都差唔多咁

巴打你又敵視對家大作

隻大富翁
網球唔知出唔出實體呢
有無巴打知道宜家邊度買la noire最抵
skyrim 周圍都唔覺有

年年都差唔多咁

巴打你又敵視對家大作

隻大富翁

隻兔兔mario成日比d磚遮咗d animation

So far唔錯啦我覺得

先達428
Skyrim 值唔值得入手

是咪有中文

見仁見智
睇你係咪真係好需要拎黎拎去玩

先達428

大埔398
USUM個特典code居然係for SM用
USUM個特典code居然係for SM用

咩CODE? 咁多個你講緊邊個
用信用卡買game
打哂卡號之後無限loading
幾次都係咁

2k18就算啦 辣殺驚

同Fifa拍埋既話

年年都差唔多咁

巴打你又敵視對家大作

隻大富翁

有啲尷尬
我情願naughty dog係友方
不過應該冇可能

naughty dog直屬SONY
你咁樣同出面想PKM出PS4既傻鳩有咩分別
用信用卡買game
打哂卡號之後無限loading
幾次都係咁

有冇人試過

隻大富翁

有啲尷尬
我情願naughty dog係友方
不過應該冇可能

naughty dog直屬SONY
你咁樣同出面想PKM出PS4既傻鳩有咩分別

我知啊 所以咪話冇可能

我情願sony係友方添

之後咪有tiny metal囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞