[Switch/3DS機主討論]|L.A.Noire|Doom|RocketLeague|Skyrim|Marvel|(65)

1001 回覆
13 Like 1 Dislike
有冇人玩緊SKYRIM?
值唔值得買?

正到仆街
有冇rocket league 爸打? add黎得閒一齊踢波
巫師3玩兩玩都覺得悶,買唔買上古好?
有冇rocket league 爸打? add黎得閒一齊踢波

等實體同你諗諗
巫師3玩兩玩都覺得悶,買唔買上古好?

去望下佢個劇情/世界睇下吸唔吸引到你

硬係有種化妝袋嘅感覺
玩skyrim , 巫師果d 有中文睇劇情係好玩好多又投入d, 英文有時比較深get 唔到想表達乜野
是咁的...
今日聽LO仔講先知聚係12月23號
但係每年既23號我都有重要約會唔可以甩底
電玩直銷網好過所謂良心肥仔多多聲

btw 好心米奇老尾呢條賤種出返去啦
值唔值得買?

冇電腦/有排都唔換電腦咪買

有得揀就一定電腦版

等實體同你諗諗

https://lihkg.com/thread/272810/page/23
是咁的...

小圈子都搞到咁www
skyrim係咪switch都無中文?
skyrim係咪switch都無中文?

有中文
值唔值得買?

冇電腦/有排都唔換電腦咪買

有得揀就一定電腦版

我都有興趣買switch版,電視玩又得拎出街又得
電腦好似冇原生中文?
我steam買左skyrim, 但果陣好似要自己另外搵漢化
而家部pc打左柴,得返部mac,未必可以用得返d非官方漢化
想買sd卡,有無話邊隻牌子,type好啲?
是咁的...

小圈子都搞到咁www

執柒佢囉
是咁的...

小圈子都搞到咁www

執柒佢囉

Macquarie expects Nintendo would sell 7.5 million units of Switch globally in Oct-Dec, more than Ace Research Institute's view at 7 million.
想買sd卡,有無話邊隻牌子,type好啲?

買番80MB/s嗰啲
Macquarie expects Nintendo would sell 7.5 million units of Switch globally in Oct-Dec, more than Ace Research Institute's view at 7 million.

又打飛機
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞