[Switch/3DS機主討論]|L.A.Noire|Doom|RocketLeague|Skyrim|Marvel|(65)

1001 回覆
13 Like 1 Dislike
光神話會唔會再有新作呢唔知,3ds果隻轉型得好成功,大亂鬥會瘋狂吹水
其實一味話無game果d係唔係忽然機迷
其實有咁多大作,有動作,賽車,party game,射擊,RPG,仲有ARMS呢d新概念嘅game
不論係單人,連線,party都應付到
買機之前都已經知道黎緊會有咩game出架啦
除非完全無做research,買左機先知唔啱自己玩喺度叫春?

鬼有話唔岩玩,鬼有話唔知有咩game
由出switch果一日已經買,我不知幾鐘意switch啲game,玩game玩得快都有罪
等緊XB2打飛機
其實一味話無game果d係唔係忽然機迷
其實有咁多大作,有動作,賽車,party game,射擊,RPG,仲有ARMS呢d新概念嘅game
不論係單人,連線,party都應付到
買機之前都已經知道黎緊會有咩game出架啦
除非完全無做research,買左機先知唔啱自己玩喺度叫春?

鬼有話唔岩玩,鬼有話唔知有咩game
由出switch果一日已經買,我不知幾鐘意switch啲game,玩game玩得快都有罪

岩你老母

真心唔係講緊佢
係佢完美對號入座
出完mario 任天堂係咪唔諗住出大game
好似無咩聲氣
一出完mario個勢就無哂

出年有卡比同耀西
不過打橫作品好似唔算大驚

我係yoshi迷都覺得隻驚玩法唔吸引
當初switch 一出覺得佢好多大game好好玩覺得有排玩
zelda, kart, arms, splatoon, odessey.....玩完一隻成日好期待快d再下一隻
到依家係無左呢回事
odessey仲要一個禮拜內玩完
部機一年都未到就已經咁
快d話比我知佢會無喇喇驚喜公佈隻大製作出黎喇

點解你會玩得咁快,我買左機三個月,淨係玩zelda, splatoon, odessey, 已經冇晒時間,mk,stardew,arms,呢D 買左返黎都冇時間玩,我反而唔想D game 出得咁快,跟本追唔切

一定係odyssey睇住攻略爆機當玩完
mario kart 同 splatoon呢啲連線game都有得“玩完”
對住啲gk講咁多做乜 比你講得贏就唔叫gk喇
有冇人玩緊SKYRIM?
值唔值得買?
下年正統pokemon同火紋 都話冇game玩

少少情報都未有就算啦

少少情報都未有就算啦

今年就谷得好好啦, 希望引倒三廠下年出多D game 落去啦

少少情報都未有就算啦

今年就谷得好好啦, 希望引倒三廠下年出多D game 落去啦

但求三廠唔好咁多ea呢類仆街,你多一間離棄你就越黎越傷

少少情報都未有就算啦

財報寫左火紋下年出
stardew valley有冇巴打玩緊?
game 鋪唔見, 日本eshop 唔見,
要點入手
有冇人玩緊SKYRIM?
值唔值得買?

未玩過又想拎出街玩可以一戰

少少情報都未有就算啦

財報寫左火紋下年出

呢D唔算咩情報啦
要點入手

ESHOP
隻la noire lag唔lag? 係咪行30fps?有d想入手
隻la noire lag唔lag? 係咪行30fps?有d想入手

唔lag,但隻game品種問題好難比到爽既感覺你
要點入手

ESHOP

要點入手

ESHOP

非日本
要點入手

ESHOP

非日本

墨西哥最平
https://eshop-prices.com

做咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞