點睇笑波子可以同Justice League真人面對面對話?

482 回覆
23 Like 644 Dislike
條柒頭又會咁有自信架喎
屌 剩係睇呢個oost都睇到起晒雞皮打冷震
屌你 山長水遠黎到 個兩分鐘係比人笑鳩自己
睇到呢到d回覆唔敢㩒入去睇
柒撚到閪咁
改名做柒波子啦
達哥 ming仔 扑叔隨便一個去都屌打啦
好想睇但又唔敢睇
等睇ming仔個條 一定好好多
英文既重要性出晒黎
屌 剩係睇呢個oost都睇到起晒雞皮打冷震

我唔係話啲咩,但係條片真係睇到好尷尬...
最起碼搵個英文好啲嘅去啦
佢老豆老母係咪弱智

兩個弱智遺傳生個弱智仔出黎
Gal真係好撚正
ben affleck個樣閪到
好無禮貌

笑波子乜都無準備上去鳩up兩句又好有禮貌?
條撚樣完全唔知自己代表緊香港
自己柒就算啦 唔好影衰香港人啦好無

山長水遠去到乜topic 都唔準備就去問
係人都覺得你冇誠意啦
尤其睇完超立方條片 個對比就出晒黎

affleck呢啲老演員你唔主動聊佢係唔會理你
再加上條柒波子完全冇內容 淨係識同人講dim sum呢啲行嘢 比着我都西鳩佢喇
唔撚係啊
條垃圾憑咩
https://youtu.be/MrfXIk4IwFU
兩種態度

原來後面仲有班人睇住,咁笑波子未柒到爆...我諗在場ming仔都唔敢認佢係同鄉..
https://youtu.be/KOO3wE2QEc0

人地英文好到。

好心喺香港搵youtuber就搵個英文勁啲㗎啦

真係7出國際。

睇得出人地台灣仔有晒準備,你個7頭就點心,都唔知你做乜9

睇得出超立方真係好俾心機 但真係無得比
本身超立方做開呢d 片 同埋真係問d做過功課既問題
相反個乜柒笑波子真係哂哂d機會 去到九hea兩句play basketball就算 on99

ive仔真係 冇咁大個就咪撚戴咁撚大頂帽啦
有力同呀輝一戰
以後唔洗講 i go to school by bus
講i play basketball
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞