點睇笑波子可以同Justice League真人面對面對話?

482 回覆
23 Like 644 Dislike
係都搵達哥喇 華納果然係柒d
喂大佬呀
你唔撚係 fan 屎冇睇開都好
人地請得你去你做下功課啦撚樣
要人地明星主動提話題你邊撚位呀
batman 個態度好撚正確屌你老母你第一次去 uk 關我撚事呀?
睇左幾次都唔敢一野睇哂
dc可以藉此打入小學雞同mk市場
雖然佢真係好撚柒 但係我好撚葡萄

佢憑咩同人傾計?

公關淨係識睇view數做人,香港地youtuber高view數既黎黎去去果幾個狗屎垃圾,結果咪搞成咁

不過過多幾年d小學雞大個又會推呢班垃圾上神枱,諗到就想笑

神主牌位就有份

伍乞衣都比連登中學雞捧上神台啦
柒過關家姐
Gal好正
好撚柒呀屌你老味
好撚心就做下功課練下英文先啦
難為gal bb仲要笑笑口咁答你
尷尬到巔峰
超越晒阿輝關家姐
睇完你地回覆,唔敢禁入去睇
睇完你地回覆,唔敢禁入去睇

其實冇咩 接受到
入場睇你套戲都廢撚事
搵youtuber 都搵個有水準d既人啦
搵個兒童向ive 仔
第一下握手Gal隻手縮得勁快同勁嫌棄

驚佢精液手咁

咁多人唔揀係要搵笑波子
達叔 ming仔 唔知死左未既eminleo都叫係海外留過學先呀
神片!一定要back up !
睇撚左幾次都睇唔曬!
IVE Thei仔柒出國際
神奇女俠握手縮得勁快
https://youtu.be/MrfXIk4IwFU
兩種態度

原來後面仲有班人睇住,咁笑波子未柒到爆...我諗在場ming仔都唔敢認佢係同鄉..

想睇lorre會點應對
https://youtu.be/MrfXIk4IwFU
兩種態度

greetings 嗰part已經高下立見
起碼握gal gadot隻手會避忌啲 唔似握其他男人咁 gal唔會縮手 仲兩隻手握返佢

睇完條片完全覺得係條柒頭既問題
人地大粒過佢咁多 出到嚟個效果似係人地訪問佢
做乜撚野 好柒呀
心諗佢個60萬訂閱真係應該大部份都係小學生來

comment 話唔識聽英文, icon 又係小學生icon
仲柒撚過呀輝
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞