點睇笑波子可以同Justice League真人面對面對話?

482 回覆
23 Like 644 Dislike
有無人打算集體report佢channel
以我所知youtube係唔理你report既野合唔合理
只要有大量既report就足以suspend channel 唔會理個channel紅唔紅
一野ban 9佢channel 睇佢點年薪過百萬

諗多左喇巴打

咩理由要suspend人
就因為佢用youtube搵錢?
利申唔中意佢

其實佢冇做咩值得report既野
最多唔明點解佢咁深受小學雞鍾意
有無人打算集體report佢channel
以我所知youtube係唔理你report既野合唔合理
只要有大量既report就足以suspend channel 唔會理個channel紅唔紅
一野ban 9佢channel 睇佢點年薪過百萬

諗多左喇巴打

咩理由要suspend人
就因為佢用youtube搵錢?
利申唔中意佢

其實佢冇做咩值得report既野
最多唔明點解佢咁深受小學雞鍾意

小學雞不嬲鍾意埋啲弱智野
唔係話做唔做準備..
去到呢D突發情況就知你有幾多料子..
都係做返兒童節目把啦, 上唔到大場面
https://youtu.be/MrfXIk4IwFU
兩種態度

burgerman
第一下握手Gal隻手縮得勁快同勁嫌棄

驚佢精液手咁

點解會咁既
究竟佢果600k訂閱點黎 究竟買左幾多views幾多subscribes 懷疑華納係睇到佢多followers先叫佢去 唉 影撚衰曬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞