點睇笑波子可以同Justice League真人面對面對話?

482 回覆
23 Like 644 Dislike
樓主個topic好有葡萄feel
樓主個topic好有葡萄feel

當然啦
都唔知佢憑咩可以咁做
我真係好撚葡萄
勁想見drogo同gal
但係條友真係好撚柒
英文廢都算
乜撚嘢準備都冇
成條戇鳩仔咁
人哋gal,黑鬼同flash已經好有禮貌咁同你social
第一次見就雙手握gal 人地梗係縮啦
這些機會
第一下握手Gal隻手縮得勁快同勁嫌棄

柒撚到

不過最後合照都有俾佢攬腰
原本諗住連登仔憎佢先誇大其辭
但睇左一陣真係頂唔順
去得見面連問題都唔準備
話題俾人帶住走
俾人撚狗咁撚

個下縮手再向上發
好明顯係厭惡喎

咁都誇大其辭?

嗰下係話佢個膊頭橫 , 不過成段片都好柒
今次真係柒出國際
有無人打算集體report佢channel
以我所知youtube係唔理你report既野合唔合理
只要有大量既report就足以suspend channel 唔會理個channel紅唔紅
一野ban 9佢channel 睇佢點年薪過百萬

可以試吓嘅
但人哋攞晒訂閱牌又去fan fest嗰啲 同YouTube有交流開啦,人哋有偈傾你整唔死佢架喎

驚佢精液手咁

其實呀gal咁縮應該係覺得佢無禮貌
平時你見工握手都會望住人微笑啦
邊有人咁握

一睇完條片即刻衝黎連登睇有無人留意到Gal隻縮手縮得勁快
只係葡萄佢有得握gal 隻手,馬王已經見過
香港代表 笑波狗

驚佢精液手咁

邊有人咁握

握手握到成隻狗咁
應該utube界既人都幾撚憎佢
影撚衰哂
本身打算擺睇

但見到三位完成當佢戇鳩仔,我決定入場g持
你班友...你地型過笑波子? 仲柒啦 係度鳩吓鳩吓

求其響砵蘭街執件阿叔都型過佢啦

驚佢精液手咁

邊有人咁握

握手握到成隻狗咁

啲電競撚次次打完比賽都係咁握手
好柒

簡佢去真係
原本都諗住睇下,點知一睇到片頭忍唔住熄咗
講真 如果搵大J上去效果應該會好過佢
利申:唔係打手
英文較好應該揀Ming仔

驚佢精液手咁

邊有人咁握

握手握到成隻狗咁

啲電競撚次次打完比賽都係咁握手

咁撚基本禮貌都唔識, 邊有人第一次見咁樣握,握住左再放另一隻手上去,邊個會唔縮 個樣仲要成條on9咁柒笑,俾人個感覺好似精神有問題咁,
見到個3個男人插曬褲袋就知咩料

唔太識身體語言,可否講多d
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞