點睇笑波子可以同Justice League真人面對面對話?

482 回覆
23 Like 644 Dislike
想睇MING仔個條片
繼關家姐後又一力作
Ben Affleck應係毒撚格,平時做訪問都係咁

呢個真
佢做咩訪問都係咁既樣

hello darkness my old friend
唔敢睇
點解唔搵個得體啲嘅youtuber
例如ming仔

ming仔都有份
不過未得閒剪片
屌真心柒 人地問你叫咩名同人講過網名出嚟
好地地boris咪算 係都要加個smiling
https://youtu.be/KOO3wE2QEc0

人地英文好到。

好心喺香港搵youtuber就搵個英文勁啲㗎啦

真係7出國際。

睇得出人地台灣仔有晒準備,你個7頭就點心,都唔知你做乜9
affleck:stupid ching chong
屌真心柒 人地問你叫咩名同人講過網名出嚟
好地地boris咪算 係都要加個smiling

睇到我都尷尬
柒到打冷震
睇咗5秒就熄咗
ben affleck個樣閪到
好無禮貌
第一下握手Gal隻手縮得勁快同勁嫌棄

柒撚到

不過最後合照都有俾佢攬腰
原本諗住連登仔憎佢先誇大其辭
但睇左一陣真係頂唔順
去得見面連問題都唔準備
話題俾人帶住走
俾人撚狗咁撚
睇笑波子係小學雞
咁DC 請笑波子去

屌咪撚提
點解唔準備啲問題去問吓
明知自己都無咩好同人交流
一啲準備都無唔係入去出醜做咩
入去就笑到成隻狗咁

人地英文好到。

真係7出國際。

睇得出超立方真係好俾心機 但真係無得比
本身超立方做開呢d 片 同埋真係問d做過功課既問題
相反個乜柒笑波子真係哂哂d機會 去到九hea兩句play basketball就算 on99
好撚柒呀屌,飛左幾下睇左少少熜左
就黎可以挑戰阿輝
一睇就知乜都無準備
睇佢地d反應冷淡到

人地英文好到。

真係7出國際。

睇得出超立方真係好俾心機 但真係無得比
本身超立方做開呢d 片 同埋真係問d做過功課既問題
相反個乜柒笑波子真係哂哂d機會 去到九hea兩句play basketball就算 on99

好心佢明知自己英文唔好 就做好少少功課啦
淨係係度dim sum dim sum跟住自己又跟唔到個topic
唔敢入
ben affleck個樣閪到
好無禮貌

笑波子乜都無準備上去鳩up兩句又好有禮貌?
條撚樣完全唔知自己代表緊香港
自己柒就算啦 唔好影衰香港人啦好無
自己都唔尊重自己 上去扮死狗 邊個尊重你?
叫ernest do crazy 去仲好
不過唔知佢英文掂唔掂
搵達哥去啦
起碼英文唔會差到咁

同埋個人又SOCIAL D
話晒都港大出黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞