點睇笑波子可以同Justice League真人面對面對話?

482 回覆
23 Like 644 Dislike
smiling boris人唔笑狗都吠

人地台仔就算問得兩條問題 都睇得出真係有心研究同準備過
影撚衰哂香港

smiling boris

佢地聽到嗰時 忍住唔恥笑個樣

佢本人都柒親自己 隻手放去後面
佢講smiling boris 果下
靜撚左 唔敢睇落去
其實睇睇下發現Gal縮手果下唔係驚
佢2隻手都有掂自己膊頭 應該係話佢個膊頭夠橫
其實睇睇下發現Gal縮手果下唔係驚
佢2隻手都有掂自己膊頭 應該係話佢個膊頭夠橫

笑鳩佢淆掛?
認真大J去一定好撚過呢條垃圾 人地起碼識兩句英文先

不過首選一定係ming仔/達哥/bob叔
其實我一開波聽到佢唱 london bridge is falling down就熄左

最難頂果part
搵都搵個有料嘅去訪問佢地啦
影撚衰哂,on9 MK仔咁樣
夠唔夠挑戰阿輝既地位
其實我一開波聽到佢唱 london bridge is falling down就熄左

為左迎合小學雞扮弱智本身就係
好撚葡萄阿屌

佢起碼可以摸到Gal隻手
我地只可以睇佢摸Gal隻手

呢個世界公平咩?
呢個世界公平咩?

最難頂果part

一開始yo~我係波子 已經頂唔撚順

好on9
抵你DC咁鳩廢
睇佢youtube到d comment就知佢follower有幾低質
同d廢老長輩圖一樣咁柒

最難頂果part

一開始yo~我係波子 已經頂唔撚順

勇氣塔嚟

佢都做到第一you tuber

香港未來玩撚完

作為兒童節目主持 佢算幾成功
點解會搵佢
講真你心懷謙卑THANK YOU前THANK YOU後多謝人地肯接受你見面人地都唔會睇唔起你既.
你寸柒柒以為自己好LUN FAMOUS人地件件呢度拍呢套戲都夠你食成世. 你憑咩寸先.
有LUN無錯先我講
笑笑俠YO.

最難頂果part

後面仲難頂 弱智仔出城咁
認真大J去一定好撚過呢條垃圾 人地起碼識兩句英文先

不過首選一定係ming仔/達哥/bob叔

認真大J好過佢 唔係打手
但睇大J去澳洲訪問隻game
睇得出佢有做功課
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞