點睇笑波子可以同Justice League真人面對面對話?

482 回覆
23 Like 644 Dislike
對華納好撚失望

難Marvel好咁多

唉收收皮啦
DC的對象係小學雞
好心入asso 惡補下英文先啦
柒到咁
波子哥哥巧叻呀
拿 不過唔知係咪我racist眼光 班人只係當佢小丑馬騮咁睇 最nice都係左面個黑人, 女人都好少少

其他3件眼神都有少少不屑

身體語言話我知

笑撚死中間條友掛住食香口膠妹妹下,右二就unun下,最右就左望右望唔知係未撚訓醒定好唔請願

你地個d咩名黎
「女人」 「左面個黑人」「右二」「最右」
拿 不過唔知係咪我racist眼光 班人只係當佢小丑馬騮咁睇 最nice都係左面個黑人, 女人都好少少

身體語言話我知

笑撚死中間條友掛住食香口膠妹妹下,右二就unun下,最右就左望右望唔知係未撚訓醒定好唔請願

你地個d咩名黎

做咩啫你

身體語言話我知

你地個d咩名黎

做咩啫你

其實唔識演員名都可以講下個角色名
我寧願大J去, 起碼識講英文
好柒啊香港人
應該係請世界各地既youtuber上去 以下係台灣果面既youtuber

https://youtu.be/KOO3wE2QEc0

人地條片同埋同演員既互動高汁幾多
我寧願大J去, 起碼識講英文
好柒啊香港人

Agger
應該係請世界各地既youtuber上去 以下係台灣果面既youtuber

依個最起馬對英雄片有研究 同好熟 無論係DC定marvel 反觀笑波子

身體語言話我知

你地個d咩名黎

做咩啫你

其實唔識演員名都可以講下個角色名

個個識角色名咩大佬

依個最起馬對英雄片有研究 同好熟 無論係DC定marvel 反觀笑波子

就係請笑波子過去比人笑
第一下握手Gal隻手縮得勁快同勁嫌棄
笑波子都睇
寧願睇Ben哥
smile man
柒撚到

好似抺左下手

好撚慘
應該搵達哥去 起碼英文有返咁上下
smilingboris

屌你老母 即刻暫停回一回氣

ben affleck個樣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞