點睇笑波子可以同Justice League真人面對面對話?

482 回覆
23 Like 644 Dislike
條片難唔難受 ?/10
應該搵達哥去 起碼英文有返咁上下

達哥都幾岩啊搞笑d
不過都係唔夠外國個堆youtuber 勁
搵個戇鳩去
應該係請世界各地既youtuber上去 以下係台灣果面既youtuber

https://youtu.be/KOO3wE2QEc0

人地條片同埋同演員既互動高汁幾多

依個最起馬對英雄片有研究 同好熟 無論係DC定marvel 反觀笑波子

就係請笑波子過去比人笑

達哥:Batman,do you like Superman?
搵個讀ive嘅去
同埋睇佢班小學雞俾得起錢買飛入場睇咩

達哥:Batman,do you like Superman?

去完又可以FF幾日
太尷尬 唔敢睇
好驚睇香港人同鬼佬溝通d片
好撚cringe
香港人成日唔get鬼佬講野嘅方式又成日講埋d尷尬野
好耐未試過feel番當年關家姐果種柒的震撼
好撚cringe

唔敢睇,好驚睇呢啲 有冇文字版
I cant image to see you guys in real
I cant imagine to see you guys in real

好撚cringe

唔敢睇,好驚睇呢啲 有冇文字版

合埋眼當聽電台咁可能會好啲 我都係咁
笑波子?不了
品味好極有限
BT最穩陣
隔離嗰5個就好啦
有得同我波子哥哥拍片
柒還柒
我個gal godot
連笑波子都有得見,佢地即係應該都要見一大堆世界各地嘅youtuber同fans
就算唔係不屑笑波子,都悶到黑口黑面啦
明明有成大堆youtuber 點解會請笑波子去
成件事柒到呢
笑波子一啲準備都冇 冇啲誠意 映衰香港
一講自己個名我即刻熄左,柒到唔敢睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞