點睇笑波子可以同Justice League真人面對面對話?

482 回覆
23 Like 644 Dislike
嘩屌好撚柒 人地台灣做得好好多
https://youtu.be/MrfXIk4IwFU
兩種態度

greetings 嗰part已經高下立見
起碼握gal gadot隻手會避忌啲 唔似握其他男人咁 gal唔會縮手 仲兩隻手握返佢

仲有佢對Ben都唔會咁熱情要攬攬
可能有參考Ben以前D訪問

唔關事啦,個鬼佬好識睇人眉頭眼額,頭2個主動做出攬既姿勢佢就迎合番

BEN就好cool作出正常握手,到GAL時佢有啲避忌冇用雙方握,反而GAL主動雙手握

但我覺得呢條片Ben好似都係黑黑地面
有無人打算集體report佢channel
以我所知youtube係唔理你report既野合唔合理
只要有大量既report就足以suspend channel 唔會理個channel紅唔紅
一野ban 9佢channel 睇佢點年薪過百萬

可以試吓嘅
但人哋攞晒訂閱牌又去fan fest嗰啲 同YouTube有交流開啦,人哋有偈傾你整唔死佢架喎

真係忍唔住
大家一齊檢舉佢
垃撚圾
只要有大量既report就足以suspend channel 唔會理個channel紅唔紅

可以試吓嘅
但人哋攞晒訂閱牌又去fan fest嗰啲 同YouTube有交流開啦,人哋有偈傾你整唔死佢架喎

真係忍唔住
大家一齊檢舉佢
垃撚圾

危害兒童啦睇佢啲嘢
睇完哩個真係頂唔順要睇返超粒方中和下
好撚尷尬

老實講超立方問完個兩條問題
之後都只係:yayaya
但smilingboris哥出到黎個feel柒好多

ben都係無表情
唔知ming仔會唔會出片呢

ben都係無表情
唔知ming仔會唔會出片呢

google左ben影相圖,全部都唔笑

好尷尬......
好撚尷尬

其實超立方對答明顯唔掂
但佢做足準備
問d人地有興趣講既話題

屌你片頭笑波子連JL有閃電俠
我唔知佢真唔知定假唔知
睇落就只係on9當有趣
好撚尷尬

其實超立方對答明顯唔掂
但佢做足準備
問d人地有興趣講既話題

屌你片頭笑波子連JL有閃電俠
我唔知佢真唔知定假唔知
睇落就只係on9當有趣

超立方根本聽唔明 yaya, ok haha

咁笑波子係柒, 就算講中文佢都係柒架la
ming哥未出片?
波子見人就好心著得好睇少少 著到好似落街咁
真係好撚柒
睇到好尷尬
大佬 人地一套咁大既電影邀請你過去
好心你都做下功課先啦
你唔識英文既預先搵定幾條問題背左佢到時問都好過你而家on99咁上去啦
人地就好享受同個幾個演員傾計既時間
你就好似好尷尬等時間快啲到咁
其實最多只係葡萄佢可以見到神奇女俠
除此之外 完全唔覺得佢係咩一回事 都係一個on9 仔
點解佢可以咁多followers
波子見人就好心著得好睇少少 著到好似落街咁

但ming仔好似又overdress咗 圍條頸巾顯得佢好孱弱咁

咩撚野表情

諗多左喇巴打

咩撚野表情

成日弱智仔咁

諗多左喇巴打

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞