點睇笑波子可以同Justice League真人面對面對話?

482 回覆
23 Like 644 Dislike
講真你心懷謙卑THANK YOU前THANK YOU後多謝人地肯接受你見面人地都唔會睇唔起你既.
你寸柒柒以為自己好LUN FAMOUS人地件件呢度拍呢套戲都夠你食成世. 你憑咩寸先.
有LUN無錯先我講

仲要講dim sum 小學雞作介紹香港文都唔寫dim sum呢啲行貨啦
睇得出香港 個文化圈子幾可悲
台灣有超立方 一堆電影有關既CHANNEL
香港想搵個年輕D既YOUTUBER代表到電影文化既都無
得個D咩JASON 笑波子
是但掉個垃圾youtuber ricko個d
個個都英文好過佢
笑波子真係垃圾中既垃圾
個個都英文好過佢
笑波子真係垃圾中既垃圾

奈何人地有60萬followers, 二三明星都未必有啦
個個都英文好過佢
笑波子真係垃圾中既垃圾

真係擔心d小學雞日日睇埋哂啲冇營養既野第日點算
個個都英文好過佢
笑波子真係垃圾中既垃圾

小學生有冇佔9成
個個都英文好過佢
笑波子真係垃圾中既垃圾

小學生有冇佔9成

個個都英文好過佢
笑波子真係垃圾中既垃圾

小學生有冇佔9成

以智商黎計應該100%
smileman嗰度笑咗
wonder woman 相比起其他嗰幾個最nice係佢
btw dont make stupid people famous

因為gal gadot知道咩要做禮貌同埋尊重 無論條友幾柒幾唔出名都唔會對條友太差
Btw gal gadot係以色列小姐黎
個個都英文好過佢
笑波子真係垃圾中既垃圾

真係擔心d小學雞日日睇埋哂啲冇營養既野第日點算

香港人大部分就係咁冇營養
點解唔係請Ming 仔
點解唔係請Ming 仔

都話有請
睇咗幾分鐘真係頂唔順,好撚柒,不過我諗佢同佢啲小學生fans會覺得好撚威
睇咗幾分鐘真係頂唔順,好撚柒,不過我諗佢同佢啲小學生fans會覺得好撚威

佢咪繼續同班小學雞一齊圍爐威威囉
https://youtu.be/KOO3wE2QEc0

人地英文好到。

好心喺香港搵youtuber就搵個英文勁啲㗎啦

真係7出國際。

睇得出人地台灣仔有晒準備,你個7頭就點心,都唔知你做乜9

台灣仔著衫都得體D
雖然冇要求佢咁做

屌,人地真係專業幾撚多,有備而來,同演員有互動,你feel到啲演員都有心機好多

屌真係柒撚到,真心應該演員都覺得太柒 係咁幫佢搵嘢講
佢話自己打籃球 but still cant dunk 廢撚話咩
黑人即刻心諗 我6’3都dunk唔撚到 你咁撚矮dunk乜閪

睇到呢到頂唔順熄咗,前面已經睇得好撚辛苦
睇一睇條片啲cm都知有佢既觀眾係咩年齡層⋯
香港學生既質素已經愈黎愈差 仲要比笑波子條柒頭係到荼毒啲小學生
睇佢d comment
d 觀眾根本唔覺得佢柒
反而係香港之光咁
睇佢d comment
d 觀眾根本唔覺得佢柒
反而係香港之光咁

可能人地聽唔明英文
覺得係班 stars rude 呢
睇佢d comment
d 觀眾根本唔覺得佢柒
反而係香港之光咁

可能人地聽唔明英文

我琴晚無開聲聽都覺得好尷尬
但班小學生覺得型, 都無計

大人唔會因為邊個youtube 宣傳而去睇dc
但小學生會
睇佢d comment
d 觀眾根本唔覺得佢柒
反而係香港之光咁

可能人地聽唔明英文

我琴晚無開聲聽都覺得好尷尬
但班小學生覺得型, 都無計

大人唔會因為邊個youtube 宣傳而去睇dc
但小學生會

佢comment 度有一堆小學雞衝出黎話一句英文都聽唔明

所以覺得波子哥可好叻 識聽識答又識翻譯返中文
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞