點睇笑波子可以同Justice League真人面對面對話?

482 回覆
23 Like 644 Dislike
柒到唔敢睇
典型白人主義歧視亞洲劣等黃皮猴咁款!啲鬼佬唔知以為香港人係睇開呢條傻仔片咁!完全毫無準備就衝上去鳩up
第一下握手Gal隻手縮得勁快同勁嫌棄

驚佢精液手咁

佢握到成個太監咁
成個身縮埋一舊
個頭望住地下
畀人個印象係冇自信
柒到核爆
柒到唔敢睇
柒到唔敢睇

驚佢精液手咁

佢握到成個太監咁
成個身縮埋一舊
個頭望住地下
畀人個印象係冇自信
柒到核爆

邊有人香港人咁打招呼,真係好撚柒

難為個鬼佬仲就個柒頭dup低個頭

唔知真係以為香港人咁打招呼

笑波子條柒頭皮真係影衰哂香港阿,屌你老母
有時job唔好硬接 做唔黎就讓比第個啦 又唔識marvel既野又唔肯做功課講埋晒啲小學生英文 屌你唔好話自己係香港人啦我屌你老母咩smilingboris 比你影撚衰晒呀垃圾墨屎狗
有時job唔好硬接 做唔黎就讓比第個啦 又唔識marvel既野又唔肯做功課講埋晒啲小學生英文 屌你唔好話自己係香港人啦我屌你老母咩smilingboris 比你影撚衰晒呀垃圾墨屎狗

.....正義聯盟係marvel?
真係好在冇叫你去
唔係仲撚尷
Umm..呢條友係點搵到年薪過百萬?🤔🤔

DC黎喎ching

你個名
你班友...你地型過笑波子? 仲柒啦 係度鳩吓鳩吓
神片!一定要back up !
睇撚左幾次都睇唔曬!

仲要睇幾次比佢賺view?
睇完你地回覆,唔敢禁入去睇

唔好㩒 慳返
https://youtu.be/MrfXIk4IwFU
兩種態度

原來後面仲有班人睇住,咁笑波子未柒到爆...我諗在場ming仔都唔敢認佢係同鄉..

原來後面成班人睇住個弱能人士
你班友...你地型過笑波子? 仲柒啦 係度鳩吓鳩吓

我地柒又點?

而家佢柒出國際

驚佢精液手咁

佢握到成個太監咁
成個身縮埋一舊
個頭望住地下
畀人個印象係冇自信
柒到核爆

“手套式”握手。握手時用雙手握住對方的右手,既可表示對對方更加尊重、親切,也可表示更加感激、有求於人之意。但這種握手方式最好不要用在初見幾次面的人身上,以免讓對方引起不必要的誤會
紅出國際 香港人唔配有笑波子

越反越紅 高登定律無堅不催

“手套式”握手。握手時用雙手握住對方的右手,既可表示對對方更加尊重、親切,也可表示更加感激、有求於人之意。但這種握手方式最好不要用在初見幾次面的人身上,以免讓對方引起不必要的誤會

其實禮貌上握女仔係應該單手握
個女既覺得冇問題 佢就可選擇就咁握定雙手
點會第一下就雙手握女性手
一見到gal對淫賤平底就會扯

你個名

重點係佢既客源應該係d無經濟能力既細路

應該好撚多手汗??
明明有成大堆youtuber 點解會請笑波子去
成件事柒到呢

究竟香港有邊個youtuber喺咁嘅場面可以唔失禮 派小花大J果啲咪又係死 香港youtuber啲質素真係........ 笑而不語

ming仔應該遊刃有餘
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞