被男友問是否處女始自稱曾被姦 女教師庭上嚎哭否認誣告

340 回覆
15 Like 169 Dislike
d女人點解可以咁撚賤? 撩人做完 爽完
過幾年為左長期飯票就告鳩人強姦
如果真係強姦 你第二日就去報警啦
耶閪真係好撚自私

隔左兩年先報警要落地獄碎屍兼餵狗啦
咁隔左十幾二十年先走出黎話被Harvey Weinstein性侵犯既荷李活女星應該要死幾多次?

我理撚得佢死幾多次咩
係法治社會 你覺得俾人侵犯就應該搵機會即時報案
啞忍即係縱容 俾犯人繼續傷害其他人
唔報案 一係就係你自願 一係就鼓勵強姦

痴撚線
唔即時報就係自願
知唔知俾人姦心理打擊有幾大?
報警話俾全世界知自己唔係處女 仲要俾人姦
知唔知要幾大勇氣?
就算佢即時報警
總有好多好似你地呢啲落井下石既仆街仔話人抵死
唔飲酒唔會出事
呢啲說話比起一個女仔俾人強姦既傷害仲要大

被告男教師鄧庚濤(27歲)

我記得以前會寫鄧X濤之類
勞資糾紛
正臭閪
個閪鑲金咩
過左咁耐先告鳩人
死耶閪落地獄碎屍兼餵狗啦

隔左兩年先報警要落地獄碎屍兼餵狗啦
咁隔左十幾二十年先走出黎話被Harvey Weinstein性侵犯既荷李活女星應該要死幾多次?

佢地係死左都無人care
咁多年先告人,你有咩證據留低?
憑乜野入罪男方?

強姦案非體案應該好似的保險claims咁,超過3個月就唔受理
男就開哂名 女就唔駛
男既就算最後冇罪, 都會俾人話佢係 "俾人告強姦嗰個"
D人都會當佢係強姦化
我覺得半身就係半推半就
個老處無左之後, 男方一直無搵過佢
咪覺得自己蝕底左
男方最大責任係呃嘅個處女 蝦條
呢D 不嬲手尾長D
又鳩屈!
首先條女聲稱兩點
1. 2014年被姦
2. 被姦前係處
3. 無聯絡方法所以唔告

第三點已經唔成立, 因為佢兩年後就拎到聯絡方法, 證明只要佢想就會拎到聯絡方法

第二點就無從判斷, 但好多人就用無從判斷既事黎證明真係被姦或被告好仆街

第一點就已經無哂證據, 是否被姦, 不過香港法庭不嬲痴線, 執法不公不嬲係搞亂社會既重要因素, 支那就係成日有意執法不公令人民互相失信致不能團結反共, 好多單幫完人被告就係例子, 令大部份人害怕幫人, 繼而養成社會冷漠

請問你點理解到第三點呢?
我覺得半身就係半推半就
咪覺得自己蝕底左
呢D 不嬲手尾長D

其實咩叫呃蝦條
問心個句 係氣氛底下係人都會衝動
我相信大把男仔係有機會下都會想發生性行為
根本唔係呃唔呃既問題
衰d講 大把人拍拖拍到無感情咪又係日日搞

我係絲打都咁話 我正正係覺得男女平等 所以自願發生性行為冇話邊個呃邊個
點解講到強姦係一門學問咁

女仔係唔願意既時候就會喊,咁都繼續
下 換咁多姿勢 仲要女上 你估av呀?
強姦屌屌下條女爽到轉做主動呀?
仲要27歲人話唔知咩係狗仔式
有就有 無就會話無啦
咁都覺得合理嘅真係當條女係弱智?
我覺得半身就係半推半就
咪覺得自己蝕底左
呢D 不嬲手尾長D

其實咩叫呃蝦條
問心個句 係氣氛底下係人都會衝動
我相信大把男仔係有機會下都會想發生性行為
根本唔係呃唔呃既問題
衰d講 大把人拍拖拍到無感情咪又係日日搞

我係絲打都咁話 我正正係覺得男女平等 所以自願發生性行為冇話邊個呃邊個

正正因為男女唔平等

女人個閪有價值,所以先可以俾人呃

你有冇聽過男人俾人呃𨳒人?
各位睇路啦 喺香港識人要小心啲啦
男既on9唔拍返一星期拖 影返幾張合照留念
畀人入咗啦
我無話條女100%老屈
不過我覺得強姦到可以換咁多姿勢
同埋講狗仔式無直接否認
反而話27歲人唔知咩叫狗仔式 真係唔合理囉
先唔講可能個男嘅講大話
反正依家各執一詞
又無其他証人
係睇邊個供詞有漏洞
如果個女誣告 會另審 果時冇得用x代替
佢會身敗名裂
呢點律師事前會警告過佢

呢單大家唔洗咩討論 根本食花生 同埋提點自己唔好犯呢啲錯
有冇人知個幼教女老師係邊個???
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞