被男友問是否處女始自稱曾被姦 女教師庭上嚎哭否認誣告

340 回覆
15 Like 169 Dislike
勞資糾紛

勞你老味

根據辯方案情,辯方指當時二人曾在的士上接吻及互相隔着衣服撫摸對方,但事主對此表示無印象,而就曾經主動以不同姿勢配合性交,事主則否認及稱無相關知識,又指性交期間多次表示「唔好」及有提到「好痛」,但被告未有理會。

事主稱與男友傾談時提到性侵一事,被問到是否為求心安及向男友有所交代,才表示於不情願下發生性行為,事主即否認,她亦指事後沒有向家人透露事件,並表示「驚佢地擔心我,驚佢地好傷心」,而辯方問及為何未有向社工尋求協助,事主則回應「我唔知用咩途徑搵社工,我無諗過可以做咩野」。

辯方將當晚聚會的照片呈堂,其中一張相片為事主用左手搭着被告的右大腿,但事主則表示「我唔知啲相幾時影」。

基督徒
第一日識
搭人大腿影相

呢啲都唔代表乜,但我唔會信佢了
冇人懷疑佢個處
女人好撚古惑
如果證實係老屈,咁個女既就會俾人開名

要睇下有無記者報
連登都幾多女人
咁多個留言明明講既野岩
但都有好多負評
利申我就係覺得反對既係女人吹咩
比我係女教師個現任男友就飛柒左佢啦
同人玩完唔認數 仲要告人
女就X,男未定罪就要開名公平咩

現任男友有旁聽
而家睇住啲新證據都唔知係咩滋味
屌你咁女事主係俾人強姦喎

講撚到條仔冇錯咁 周街見女就上俾人告都抵撚死啦
連登都幾多女人
咁多個留言明明講既野岩
但都有好多負評
利申我就係覺得反對既係女人吹咩

應該好多人負評俾條女
原來真係屈人,屌你老母,而家啲女真係好撚仆街,咁撚賤嘅,自己食飽左享受完仲要屈人強姦,鬼唔望你第日真係俾人輪。
勞資糾紛

勞你老味

根據辯方案情,辯方指當時二人曾在的士上接吻及互相隔着衣服撫摸對方,但事主對此表示無印象,而就曾經主動以不同姿勢配合性交,事主則否認及稱無相關知識,又指性交期間多次表示「唔好」及有提到「好痛」,但被告未有理會。

事主稱與男友傾談時提到性侵一事,被問到是否為求心安及向男友有所交代,才表示於不情願下發生性行為,事主即否認,她亦指事後沒有向家人透露事件,並表示「驚佢地擔心我,驚佢地好傷心」,而辯方問及為何未有向社工尋求協助,事主則回應「我唔知用咩途徑搵社工,我無諗過可以做咩野」。

辯方將當晚聚會的照片呈堂,其中一張相片為事主用左手搭着被告的右大腿,但事主則表示「我唔知啲相幾時影」。

基督徒
第一日識
搭人大腿影相

乜撚都否認但又搵唔到實質證供反對,就算真係老強都有機會疑點利益歸於被告

控方真係好弱勢
勞資糾紛

勞你老味

基督徒
第一日識
搭人大腿影相

對佢不利 - 表示無印象, 事主則表示「我唔知啲相幾時影」

女權之大嘆為觀止, 如果條仔話無同佢屌過個官又信唔信?

好心連登班女人就爭氣 D, 屌柒呢 D 敗類令女人公信力下降.
而唔係唔撚出聲當睇唔到, 你地最後只會落得同回教徒一樣下場
如果有棟樓既閉路電視片,又係可以睇到究竟條女係宿醉俾人夾上去定係拖住入去。
不過你隔咁耐先搞,條片無左都唔出奇了。

呢個故事無論判唔判得成都有教育意義,判得成既就男士請自求多福,同人分左手唔好del哂人地啲相紀錄,因為隨時拎得返出黎證明清白。
判唔成就叫啲女仔真係俾人強要快啲報警,隔咁耐無哂證據想幫你都無用,你就要成世活在陰影。

現任男友有旁聽

大合照搭下大脾就代表可以上 其實就牽強啲

第一日識就搭人大脾的確唔代表啲乜嘅
但我諗佢男友錯估咗條女嘅純情程度

現任男友有旁聽

比搭大脾同比上的確係無直接關係
但男方個故事就合理左好多囉
好似唔知點同好碼頭解釋 而屈人
條女如唔否認有狗仔式
一定輸梗

現任男友有旁聽

比搭大脾同比上的確係無直接關係
但男方個故事就合理左好多囉

唔係比搭大脾,係原告搭被告大脾呀

現任男友有旁聽

條女識諗既就唔會飲到醉貓咁啦 唔係話飲醉左預左比人搞,而係潔身自愛都唔撚識,兩年後先話比人姦,,仲要條仔知你係基督徒以後係處先講,信你就傻,正常女人被姦唔同屋企人講都會同d best friend 果堆八婆fd 講下,講都唔講就擺明扮野博條仔信自己係pure 啦
條女如唔否認有狗仔式
一定輸梗

有案例,狗仔式係可以爭脫

現任男友有旁聽

基督徒呢三隻字最純情
食屎啦,根本條條女最叻唔係飲醉,係扮醉,放軟手腳等人屌我見唔少,真係醉到不醒人事嘅,身邊啲人都驚到打999啦,仲得閒抬你搵地方屌?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞