被男友問是否處女始自稱曾被姦 女教師庭上嚎哭否認誣告

340 回覆
15 Like 169 Dislike
27歲男教師到卡拉OK房參與朋友聚會,結識了同齡幼稚園教師,及後疑乘女方飲醉酒帶回家中強姦。辯方庭上指出女事主X當晚自願與男教師性交,並主動叫他「唔好射係入面」,男教師遂射精在她的臉上。

辯方續指女事主是基督徒,案發前沒有性經驗,因與被告男教師鄧庚濤(27歲)發生「一夜情」而感後悔。及後她被新相識的男朋友問及是否處女,為了向男朋友交待,於是誣陷被告強姦。女事主嚎哭激動否認。

洋名Aries的被告鄧庚濤(27歲)否認於2014年9月27日在家中強姦X(27歲)。辯方指出,X案發當日根本沒有醉酒,性交過程中亦主動幫被告脫衣,雙方轉換了數次性交姿勢,包括「女上男下」﹑「狗仔式」及「側身插入」等。X向辯方律師表示「唔知你講緊咩」,稱只懂甚麼是「女上男下」,「其他我冇呢方面知識」。聆訊明續。
睇戲話用唔知你講乜黎回應律師
一定係身有屎
問題係呢d case就算係女方誣告都係判得好輕

有幾輕?
基督徒
27歲男教師到卡拉OK房參與朋友聚會,結識了同齡幼稚園教師,及後疑乘女方飲醉酒帶回家中強姦。辯方庭上指出女事主X當晚自願與男教師性交,並主動叫他「唔好射係入面」,男教師遂射精在她的臉上。

辯方續指女事主是基督徒,案發前沒有性經驗,因與被告男教師鄧庚濤(27歲)發生「一夜情」而感後悔。及後她被新相識的男朋友問及是否處女,為了向男朋友交待,於是誣陷被告強姦。女事主嚎哭激動否認。

洋名Aries的被告鄧庚濤(27歲)否認於2014年9月27日在家中強姦X(27歲)。辯方指出,X案發當日根本沒有醉酒,性交過程中亦主動幫被告脫衣,雙方轉換了數次性交姿勢,包括「女上男下」﹑「狗仔式」及「側身插入」等。X向辯方律師表示「唔知你講緊咩」,稱只懂甚麼是「女上男下」,「其他我冇呢方面知識」。聆訊明續。

處就會唔明?好撚假喎
正臭閪
個閪鑲金咩
過左咁耐先告鳩人
死耶閪落地獄碎屍兼餵狗啦

處就會唔明?好撚假喎

佢當時係處同佢唔明係兩樣嘢
但佢無話過"因為佢係處所以唔明"喎
正臭閪
個閪鑲金咩
過左咁耐先告鳩人
死耶閪落地獄碎屍兼餵狗啦

隔左兩年先報警要落地獄碎屍兼餵狗啦
咁隔左十幾二十年先走出黎話被Harvey Weinstein性侵犯既荷李活女星應該要死幾多次?

有幾輕?

上星期先有單社服80小時

link?
為左個貞節牌坊可以掉轉告人老強,賤撚過勞資糾紛

呢D女人痴撚線,報假案唔應該輕判

哇你仲勁過法官,咁早就知佢誣告
咪住先, 連登仔又咁快判刑?
d女人點解可以咁撚賤? 撩人做完 爽完
過幾年為左長期飯票就告鳩人強姦
如果真係強姦 你第二日就去報警啦
耶閪真係好撚自私
d女人點解可以咁撚賤? 撩人做完 爽完
過幾年為左長期飯票就告鳩人強姦
如果真係強姦 你第二日就去報警啦
耶閪真係好撚自私

隔左兩年先報警要落地獄碎屍兼餵狗啦
咁隔左十幾二十年先走出黎話被Harvey Weinstein性侵犯既荷李活女星應該要死幾多次?
勞資

哇你仲勁過法官,咁早就知佢誣告

禁錯負評添

香港女人真係大撚閪
明明自己飲醉酒腿張開比人屌
轉個頭屈人強姦
呢D死臭閪咒到佢祖宗十八代生愛滋做雞冇屎忽都唔夠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞