被男友問是否處女始自稱曾被姦 女教師庭上嚎哭否認誣告

340 回覆
15 Like 169 Dislike
香港強姦好多都告唔入
原因係個女仔根本冇勇氣上庭作證
辯方除左盤問事實 好多問題都係為左令個女仔難堪
問到極致仔細 咩體位 被人插入個陣講咩等等
然後反覆咁問 直到個女仔崩潰

係啦幾唔公平呀!
個個律師都係衰人黎, 我講左有咪有囉又係我傷口灑鹽!
你唔通信個強姦犯
香港強姦好多都告唔入

所以好多女仔選擇唔上庭告
畀班賤人逃離法網
唔係個個有勇氣上庭
香港強姦好多都告唔入

係啦幾唔公平呀!
個個律師都係衰人黎, 我講左有咪有囉又係我傷口灑鹽!
你唔通信個強姦犯

我又無話唔公平
只係講過現況出黎
唔理件事真相係點
案件己經影響左被告
出晒名 作為教師已經花晒
香港強姦好多都告唔入

好多事後揾到證明條女好撚enjoy自願tim
講緊坐十幾碌呀,d女無成本亂9 咁告
香港強姦好多都告唔入

冇成本,又可以玩嘢,點解唔做? why not ?
香港強姦好多都告唔入

冇成本,又可以玩嘢,點解唔做? why not ?

我又唔會話係完全冇成本嘅
但個問題係對事外人嚟講未知誰是誰非前根本唔可以assume 個女仔真係受到侵犯
咁呢時候

庭上嘅一時難堪 vs 被告身敗名裂 + 坐超過十年(如果定罪)
好明顯個天秤都係傾咗向女方
勞資糾紛
勞資糾紛

勞你老味
顏射
我都覺得d女屈鳩人好仆街
但呢單辯方個講法真係唔可信
破處會做埋女上?唔撚信

如果佢話對方唔係處 得唔得

咁就睇下陪審團信邊個
如果個女仔喊到七情上面就好難唔信

無證無據
隔成兩年 鳩噏加喊就入到既話 死得啦
如果證實係老屈,咁個女既就會俾人開名
男朋友旁聽
會唔會屎眼都人玩埋
基督徒>婚前性行為>強姦>新男友>婚前性行為

基督徒
香港強姦好多都告唔入

所以好多女仔選擇唔上庭告
畀班賤人逃離法網
唔係個個有勇氣上庭

佢係未試過攪野,個種勇氣比一般的要大好多
唔係好信一個處女第一次做,喺無飲醉嘅情況下會轉幾次姿勢仲要有女上同狗仔

呢句又幾認同你
不過會繼續反ekids
勞資糾紛

勞你老味

根據辯方案情,辯方指當時二人曾在的士上接吻及互相隔着衣服撫摸對方,但事主對此表示無印象,而就曾經主動以不同姿勢配合性交,事主則否認及稱無相關知識,又指性交期間多次表示「唔好」及有提到「好痛」,但被告未有理會。

事主稱與男友傾談時提到性侵一事,被問到是否為求心安及向男友有所交代,才表示於不情願下發生性行為,事主即否認,她亦指事後沒有向家人透露事件,並表示「驚佢地擔心我,驚佢地好傷心」,而辯方問及為何未有向社工尋求協助,事主則回應「我唔知用咩途徑搵社工,我無諗過可以做咩野」。

辯方將當晚聚會的照片呈堂,其中一張相片為事主用左手搭着被告的右大腿,但事主則表示「我唔知啲相幾時影」。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞