被男友問是否處女始自稱曾被姦 女教師庭上嚎哭否認誣告

340 回覆
15 Like 169 Dislike
用埋女上仲會係強姦?
講唔通喎

呢個係辨方嘅說法
d女人點解可以咁撚賤? 撩人做完 爽完
過幾年為左長期飯票就告鳩人強姦
如果真係強姦 你第二日就去報警啦
耶閪真係好撚自私

守左個處27年
突然間主動俾條仔
條仔條件有冇咁好呀
心虛上庭要講大話其實好大壓力

呢單case得閒都想旁聴
耶閪真係好撚自私

守左個處27年
突然間主動俾條仔
條仔條件有冇咁好呀

所以辨方一定會話原告係淫娃
一夜情當食生菜

睇陪審團信邊個
女黎講24歲破處咪算遲囉

應該好樣衰先咁遲破
有無試過強姦案純粹靠供詞可以入到罪
點樣可以毫無合理疑點
純粹鳩up 的話每一句嘢都成疑架啦
好多巴打都處咗廿幾年添,可能只係因為冇機會扑野

遲咁多先報警真係唔係太講得通

屈人強姦咁重罪只係判社服
真係無成本點解唔告

足球插水都要停兩場同紅牌一樣
唔明點解屈強姦可以唔洗坐

因為法庭唔係球場,法官唔係球證

所以旁證球證都企係女人果邊
仲要開哂名比人知
分分鐘法庭門口比人影到相就開埋樣
香港真係世界第一文明

開名同法庭門口比人影相都唔係香港獨有,話香港世界第一文明真係言重了
照你咁講莫非以後全部刑事案件都要隱去被告姓名,好似家事法庭咁用代號Re X,然後閉門審理?

可以公開審
但點解要比傳媒開名?
同點雙方唔可以一樣待預?
明明大家都仲係清白無罪之身

開名登相無王管
仲唔係世界一流?

我諗全世界都無咩地方係刑事案被告可以唔使開名
至於你話登相無王管,首先傳媒有新聞自由,除左法庭入面唔比影相個官無可能話唔比佢地登相,再講,你話可以公開審訊咁佢地都會見到個被告咩樣,要跟蹤佢影張相有幾難

所以必須消滅記者呢個職業
控方今向陪審團指,被告與X事前並不認識,事後亦沒有再聯絡。X亦沒有被告的聯絡方法,直至X於2016年的情人節,突向女友人索取被告的聯絡方法,轉折下再確認被告身分。聆訊明續。

又唔會講唔通既
但戇鳩左少少囉
要當個港女心靈受創,逃避現實兩年所以無第一時間去報警

點知現任突然有日問起佢第一次同邊個搞
之後就
無論單Case 贏定輸
個男既都無前途 開哂名唔洗指意教書
控方今向陪審團指,被告與X事前並不認識,事後亦沒有再聯絡。X亦沒有被告的聯絡方法,直至X於2016年的情人節,突向女友人索取被告的聯絡方法,轉折下再確認被告身分。聆訊明續。

又唔會講唔通既
但戇鳩左少少囉

之後就

仲要係情人節 擺明條新仔屌落去無血出嬲撚咗,條女條氣唔gur
無論單Case 贏定輸

唔覺

第一唔入罪學校冇權炒佢,
第二人好善忙
臭雞代表
質疑條女點解兩年後先報警

可以睇吓美劇 13 Reasons Why

入面條女仲on9,被人姦完仲自埋殺
究竟有幾多白痴唔撚睇內文
都講到明係辯方話性交期間換左好多花式,x 係否認,有閱讀障礙就摺埋咪撚出黎柒好冇
睇戲話用唔知你講乜黎回應律師
一定係身有屎

唔知你講咩
無論單Case 贏定輸

唔覺

第二人好善忙

並唔係冇權炒,只係唔可以以呢單案為理由而炒
咁我都希望佢身邊嘅人都係咁理性
可惜啲同事,同埋特別係家長都唔係機械人
X指案發時她無拍拖,但於2015年中認識了讀社工的男友,並於同年底把遭被告強姦一事告之男友。X解釋因「覺得收埋係心太辛苦...經常自己匿埋喊」,當時覺得男友值得信任遂告訴他,男友則叫她找風雨蘭協助,X有找該機構並與其社工見面,並於2016年5月7日報警。

同新仔拍拖拍左成年先報警
咩玩法

另一方面點解一直會有人質疑可以睇下電影
儘管如此我沒做過

我只係想話呢啲口同鼻坳嘅情況之下
永遠都會有冤案嘅機會
但人嘅同情普遍只會畀女方

另一方面點解一直會有人質疑可以睇下電影
儘管如此我沒做過

我只係想話呢啲口同鼻坳嘅情況之下
永遠都會有冤案嘅機會
但人嘅同情普遍只會畀女方

咁人係普遍同情弱者,就好似雞蛋與高牆

但同情還同情,我相信陪審團係理性,因為佢哋嘅決定係會影響一個人嘅一生,反而判無罪壓力會比較細
無論單Case 贏定輸

唔覺

第二人好善忙

並唔係冇權炒,只係唔可以以呢單案為理由而炒
咁我都希望佢身邊嘅人都係咁理性
可惜啲同事,同埋特別係家長都唔係機械人

就算旁人把口話冇事
但心入面唔多唔少都會有偏見
會諗“好人好姐點會比人告”..etc
聲譽受損之外 仲要心理壓力
所以一定要重判d報假案既臭閪
耶閪真係好撚自私

守左個處27年
突然間主動俾條仔
條仔條件有冇咁好呀

所以辨方一定會話原告係淫娃
一夜情當食生菜

睇陪審團信邊個

連登仔:KYI 老婆一定係露出對淫腳先畀人非禮
呢單野僅有既證據就係事主話自己send過msg畀個fd話自己畀人姦咗

呢個msg唔知可唔可以成為有效證據
兩個星期都話
兩年

又唔會講唔通既
但戇鳩左少少囉

之後就

仲要係情人節 擺明條新仔屌落去無血出嬲撚咗,條女條氣唔gur

警人先生!佢而家話告wor

都話無囉!無呀!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞