森英講旅遊節目真係明顯有氣度過其他人好多

335 回覆
2842 Like 65 Dislike
樓主係咪想講森美 有深度

森美的確係轉數快
但佢有一個好大既問題係搬字過紙 可能佢慣咗做電台 習慣要向聽眾傳達資訊嗰套模式
睇佢節目 我會欣賞佢為節目做功課

但睇唔出佢對日本有幾多認知
睇完只係覺得一個門外漢係度扮了解日本
將搵到既資料講一次

可能只係杜如風做得太衰
所以森美做稍為有少少質素 已經被連登仔捧上神台

同意似係將D資料照讀 唔值咁樣踩低杜如風
最鐘意都係脆魚做

比返有線個Pricilla 我
你⋯⋯係呀希?你呀希呀?哦⋯⋯哦!哦!哦~你係呀希~
佢好撚勁架 博學多才 乜鳩都識
森美高材生係唔同啲
最緊要佢轉數 急才 反應都好快
佢以前做一次mc收個價閒閒地十幾皮
家陣比個光頭Bob拉低哂市價

平野咪淨係識 喂喂喂 比d 聲黎聽下先啦

dont 9up
依家sammi 唔係貴bob 好多

做一次MC十幾皮真係好痴線。一般高薪打工仔,醫生律師咁,一個月十幾廿萬都幾唔錯啦,但佢一個show就搵左

Bob
佢成日show肌

不過係好睇既
森美高材生係唔同啲

dont 9up

做一次MC十幾皮真係好痴線。一般高薪打工仔,醫生律師咁,一個月十幾廿萬都幾唔錯啦,但佢一個show就搵左

Bob

十皮up 個d 通常事前會開會
一齊拋橋執漏
所以合理價黎
不論佢係本身識定做節目前做好資料準備
淨係果種態度都屌打杜如風條港女
森美高材生係唔同啲

dont 9up

Bob

十皮up 個d 通常事前會開會
一齊拋橋執漏
所以合理價黎

森美變咗韓星活動 MC
將d資料搬字過紙有咩問題
你去旅行團有邊個導遊唔係咁?
你去博物館有邊個導賞員唔係咁?
唔通全部爆肚?
有睇過沈旭輝做旅遊節目你就知乜野叫一山還有一山高
杜如風嗰種似YouTube d遊記多d

唔係啦,杜如風自己帶隊人做個節目出黎,好多野好似寫稿搵景點都要一腳踢。
有睇過沈旭輝做旅遊節目你就知乜野叫一山還有一山高

呢d無得比啦
全部都係writer寫出黎比森美讀。。。。

唔係啦,杜如風自己帶隊人做個節目出黎,好多野好似寫稿搵景點都要一腳踢。

講到杜如風唔使做咁
明明上一套佢拍到發燒入院
一開始個個係到捧杜如風
又話去日本拍得幾好
個個當女神拜
依家又反口話唔同level
連登仔真係好難服侍
洪永城都唔差 幾like 佢套走過烽火大地
一開始個個係到捧杜如風
又話去日本拍得幾好
個個當女神拜
連登仔真係好難服侍

一向當佢on9咁睇
一開始個個係到捧杜如風
又話去日本拍得幾好
個個當女神拜
連登仔真係好難服侍

同一班人?
覺得森美平時介紹啲風土人情
例如天婦羅係葡萄牙傳過去 和服本身係吳服 呢啲
講出嚟簡潔易入腦
但平時啲旅遊節目啲主持後期配音就真係照稿讀 好似上緊西史堂咁 聽完轉個頭就唔記得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞