森英講旅遊節目真係明顯有氣度過其他人好多

335 回覆
2842 Like 65 Dislike
社如風學歷都好撚勁架wo 點解淨係吹捧森美中大

行撚開啦杜如風
森美喇沙仔, 受既教育底好明顯唔同

杜如風平時on99 超流利日文都屌打森美啦

杜如風係外國畢業 贏咗日文演講比賽嘅獎學金 又獲得日本駐加國大使夫人賞識再去日本讀大學 主修日文 亦因為咁佢放棄係多倫多大學嘅碩士課程
所以我覺得杜如風講啲嘢local啲 對日文風土人情文化點都清楚過去過好多次日本嘅森美啦 加上杜如風做過咁多輯旅遊節目 根本唔關學歷問題啦 你最多咪話大家風格唔同 比唔到

雖然森美係有料 但唔駛踩杜如風
btw攞讀過嘅中學嚟比 on9

剩係去人地舖頭拎筷子扮插香已經食得屎啦杜如風
小朋友都唔會咁玩,而家鬥冇品style咩?!
唔好同人講係香港人添呀
唔好同人講係香港人添呀

最好報新聞咁正經

識唔識分輕鬆同on9?
金牌司儀做主持差極有限
森英
唔好同人講係香港人添呀

最好報新聞咁正經

識唔識分輕鬆同on9?

憑你界定on9定輕鬆呀?

洗唔洗引經據典去證明筷子插落飯冇禮儀呀?
死雞撐飯蓋,而家小學雞鬧交要老師決定?你夠薑同屋企長輩食飯好似佢咁插筷子再合十,我當你啱囉
樓主
我愛李一桐
吓老老豆豆我又覺得杜如風做節目唔差喎
介紹堆嘢都抵食抵買
又喺日本留過學?
同埋睇佢節目都輕鬆開心
其實咁都已經夠啦

所以果d閃令令旅遊書咪咁你呢d人囉,剩係關心食玩買。係咪有好多野可以係旅行過程得著呢? 點解香港出唔到lonely planet 既 質素係有原因

品味呢方更係需要後天培養
社如風學歷都好撚勁架wo 點解淨係吹捧森美中大

行撚開啦杜如風
森美喇沙仔, 受既教育底好明顯唔同

杜如風平時on99 超流利日文都屌打森美啦

杜如風係外國畢業 贏咗日文演講比賽嘅獎學金 又獲得日本駐加國大使夫人賞識再去日本讀大學 主修日文 亦因為咁佢放棄係多倫多大學嘅碩士課程
所以我覺得杜如風講啲嘢local啲 對日文風土人情文化點都清楚過去過好多次日本嘅森美啦 加上杜如風做過咁多輯旅遊節目
根本唔關學歷問題啦 你最多咪話大家風格唔同 比唔到

雖然森美係有料 但唔駛踩杜如風
btw攞讀過嘅中學嚟比 on9

紅字可以加埋入教母潮文
下下都話有稿照讀有稿照讀, 又唔見杜如風啲稿有深度? 擺明主持自己都要做功課先會有咁大分別啦
其實屌完未又係會繼續睇⋯⋯
理得有冇稿
拍得好睇啲就係好睇啲
氣度兩隻字都唔識解
睇TVB已經on9
呢個post冇討論價值
森英
講旅遊節目都係黃翠如好睇d
佢唔做旅遊走去拍劇係佢最錯既選擇

要上位就要做演員 冇辦法啦
杜如風正垃圾
呢期吹奏下期就反
講旅遊節目都係黃翠如好睇d
佢唔做旅遊走去拍劇係佢最錯既選擇

要上位就要做演員 冇辦法啦

所以香港啲節目咁低質,外國做綜藝娛樂好多高人工又出名
香港求其拍都有固定師奶捧場
邊個森英?
唔好同人講係香港人添呀

最好報新聞咁正經

識唔識分輕鬆同on9?

憑你界定on9定輕鬆呀?

洗唔洗引經據典去證明筷子插落飯冇禮儀呀?
死雞撐飯蓋,而家小學雞鬧交要老師決定?你夠薑同屋企長輩食飯好似佢咁插筷子再合十,我當你啱囉

我就插3支比你屋企長輩再合十啦,點解唔夠薑?
無線覺得無問題已經收你皮啦,當個地球圍住你住呀?洗撚你當岩唔岩

21世紀仲有啲咁既on9仔

本身想支持下佢, 因為我覺得杜如風都好睇

但佢咁樣覆人, 我睇到有D面紅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞