森英講旅遊節目真係明顯有氣度過其他人好多

335 回覆
2842 Like 65 Dislike
邊個係森英

唔講唔覺
一睇到笑左

㩒錯負皮 Sor
森英嚟過學校講talk,佢話先天有抑鬱,真係睇唔出

鏡頭前越有才華越幽默嘅,鏡頭後面通常性格好完全唔同,甚至孤僻厭世,周星馳、robin william、占基利呢d都係類似咁
你有睇過mr bean嘅top gear訪問嘅話,佢比人感覺真係有個好傳統儒雅嘅英國紳士嚟

通常幕前好搞笑鏡頭後好正經
森美高材生係唔同啲
最緊要佢轉數 急才 反應都好快
佢以前做一次mc收個價閒閒地十幾皮
家陣比個光頭Bob拉低哂市價
樓主係咪想講森美 有深度

森美的確係轉數快
但佢有一個好大既問題係搬字過紙 可能佢慣咗做電台 習慣要向聽眾傳達資訊嗰套模式
睇佢節目 我會欣賞佢為節目做功課

但睇唔出佢對日本有幾多認知
睇完只係覺得一個門外漢係度扮了解日本
將搵到既資料講一次

可能只係杜如風做得太衰
所以森美做稍為有少少質素 已經被連登仔捧上神台
森美高材生係唔同啲

平野咪淨係識 喂喂喂 比d 聲黎聽下先啦
杜如風仲響有線個陣就好睇
佢153磅 69-70kg 但咁撚大隻ge
佢有深度唔代表有娛樂性,成日得把聲,迫其他人陪佢笑,獨裁到死,越睇越無趣。日本官方旅遊局贊助既,景點保守,直頭悶。
樓主係咪想講森美 有深度

森美的確係轉數快
但佢有一個好大既問題係搬字過紙 可能佢慣咗做電台 習慣要向聽眾傳達資訊嗰套模式
睇佢節目 我會欣賞佢為節目做功課

但睇唔出佢對日本有幾多認知
睇完只係覺得一個門外漢係度扮了解日本
將搵到既資料講一次

可能只係杜如風做得太衰
所以森美做稍為有少少質素 已經被連登仔捧上神台

連登仔總會搵到位批評
最鐘意都係脆魚做
跟本兩個人唔同Style有咩好比
又話咩內容豐富啲學到野

要學野你唔應該睇旅遊節目喎
唔知點解森英做我會想追
杜如風完全冇意欲睇
森英嚟過學校講talk,佢話先天有抑鬱,真係睇唔出

鏡頭前越有才華越幽默嘅,鏡頭後面通常性格好完全唔同,甚至孤僻厭世,周星馳、robin william、占基利呢d都係類似咁
你有睇過mr bean嘅top gear訪問嘅話,佢比人感覺真係有個好傳統儒雅嘅英國紳士嚟

通常幕前好搞笑鏡頭後好正經

Mr bean 係 MSc in Electrical Engineering 都係讀書人黎
https://en.wikipedia.org/wiki/Rowan_Atkinson#Early_life
睇得出果3條女好仰慕森美

我諗係女見倒多多少少都有d仰慕

男人都會
吓老老豆豆我又覺得杜如風做節目唔差喎
介紹堆嘢都抵食抵買
又喺日本留過學?
同埋睇佢節目都輕鬆開心
其實咁都已經夠啦

所以果d閃令令旅遊書咪咁你呢d人囉,剩係關心食玩買。係咪有好多野可以係旅行過程得著呢? 點解香港出唔到lonely planet 既 質素係有原因

屌你都on99
去旅行逼9人地一定要有得著做乜撚嘢?
有人去旅行鐘意食買玩
有人去旅行鐘意深度遊
你老母臭閪係要逼9人同你深度遊先叫有質素?
痴撚線去個旅行都要將人分等
先唔講森美咪又係推介食買玩 有幾深呀?
睇死你係嗰啲搭廉航之後笑柒啲搭普通航空嘅傻鳩
杜如風果d 永遠講:嘩 又有好野食 要慢慢食又剩
除左見到佢食得好陶醉
電影觀眾根本無其他資訊收到

反觀森美 食餐飯 講下
季節 當做乜唔當做乜
植物 松茸會點生長 發大會點
歷史 天婦羅係葡萄牙食物 17世紀傳入日本

真係完全唔同level

上個世紀D旅遊節目先係咁做架喎
森美高材生係唔同啲

dont 9up
依家sammi 唔係貴bob 好多
杜如風果d 永遠講:嘩 又有好野食 要慢慢食又剩
除左見到佢食得好陶醉
電影觀眾根本無其他資訊收到

反觀森美 食餐飯 講下
季節 當做乜唔當做乜
植物 松茸會點生長 發大會點
歷史 天婦羅係葡萄牙食物 17世紀傳入日本

真係完全唔同level

上個世紀D旅遊節目先係咁做架喎

其實係

只不過森美有搞下笑,同d女又有火花先夠吸引去睇。

資訊一多,就變番以前d旅遊節目。
森美高材生係唔同啲

dont 9up

做一次MC十幾皮真係好痴線。一般高薪打工仔,醫生律師咁,一個月十幾廿萬都幾唔錯啦,但佢一個show就搵左
唔撚鐘意森美
但同意
佢個節目會介紹下風土人情歷史事蹟
好撚過阿閃上身咁講好好食好撚平
森美高材生係唔同啲

dont 9up

做一次MC十幾皮真係好痴線。一般高薪打工仔,醫生律師咁,一個月十幾廿萬都幾唔錯啦,但佢一個show就搵左

依家d歌星仔唱首歌都有5位數啦
跟本兩個人唔同Style有咩好比
又話咩內容豐富啲學到野

要學野你唔應該睇旅遊節目喎

同你去旅行真係陰鳩公
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞