森英講旅遊節目真係明顯有氣度過其他人好多

335 回覆
2842 Like 65 Dislike
杜如風扮癲雞都睇到厭
成日睇左成集都唔知睇乜
又離地 每集都話自己買野
沈溫泉浸到私私縮縮 有撚人睇你咩豬西
成日講野好似弱智兼痴痢根
D餐廳又伏又貴

你知道佢既歷史後
就明白,佢係正宗香港公主
唔係公主病,而係伸隻手出黎有人埋單
話今日好悶就會有10個男仔渣車係樓下等
放工會有仔渣車搶頭淡湯等

我相信好多人都唔知佢乜來頭
就算80後都未必人人知
但知道既會覺得佢係好撚傳奇
根本係公主既教母

又嚟
樓主知唔知咩叫氣度?
有稿嫁傻仔
佢係講得比人流暢
可能佢dj

咪係
讀稿都好讚仲要有人同佢part
杜如風得自己一個
啲盲撐fans好撚on9

監製 編導成班都係叫唔好講咁多野
食就食 講下食物介紹下少少餐廳背景就算
係咁比人話佢話得多
點照稿讀
如果係咁直接cut啲稿得啦
拎女皇同公屋仔比?
要搵都唔好搵個弱智既黎比啦
係咪真係有咁多人睇tbb 有幾多係打手黎
完全唔覺條港女日本讀過書幾了解日本文化
只係食同shopping

日本既文化,禮儀,德行,質素,習俗,其本上乜野唔比做,都睇唔出佢係日本有表現到

成日讚佢夠本地,唔通表現晒香港人缺點就代表本地?

而家森美表現係佢唔了解日本,但佢會做功課去了解人地點解為乜做d野出黎再講返你聽
氣度哩個詞咁用架咩
同個小朋友去旅行
真係完勝杜如風
作為連登仔梗係唔睇 tvb 呢啲垃圾台
不論佢係本身識定做節目前做好資料準備
淨係果種態度都屌打杜如風條港女

唔係啦,杜如風自己帶隊人做個節目出黎,好多野好似寫稿搵景點都要一腳踢。

肥婆自己公司自己CREW拍完賣比CCTVB
點解個標題打錯哂但個個都明白要討論咩

森英同氣度真係笑到震曬
森美成世人有無失敗過
杜如風扮癲雞都睇到厭
成日睇左成集都唔知睇乜
又離地 每集都話自己買野
沈溫泉浸到私私縮縮 有撚人睇你咩豬西
成日講野好似弱智兼痴痢根
D餐廳又伏又貴

睇左一集 係咁買野 講自己好有錢
有稿嫁傻仔
佢係講得比人流暢
可能佢dj

正常係有稿.....但表達得唔enjoy講得唔好就會令人覺得好煩膠
你試下同樣一份script 俾陳小春講睇下會點

我唔會去同間舖twice
有稿嫁傻仔
佢係講得比人流暢
可能佢dj

正常係有稿.....但表達得唔enjoy講得唔好就會令人覺得好煩膠
你試下同樣一份script 俾陳小春講睇下會點

我唔會去同一間舖twice
唔知點解睇杜如風節目聽佢講野個節奏會聽到我覺得好辛苦
森美作為一個主持係勝任有餘,但唔好走去吹棒佢做才子啦
以前成日聽903,有幾次都聽到佢講錯野,但其他主持反應表現到佢知識廣博咁

有一次係節目問其他主持洗面應該用凍水定熱水,最後佢答係先熱後凍,因為熱水先令毛孔擴張,再用凍水令毛孔收縮。好似好有道理,好死唔死過一排蘋果有個醫生專欄指出呢種講法係錯,毛孔唔係窗,唔係話開就開,話關就關,洗面應該用暖水,減少對皮膚刺激。

又有一次教人食壽司應該點點豉油,問人點舊飯定點舊魚,最後佢答案係打側舊壽司點哂兩邊。好死唔死,過一排又係蘋果搵左個老師父出嚟講,只可以點魚生,一點舊飯就會散。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞