森英講旅遊節目真係明顯有氣度過其他人好多

335 回覆
2842 Like 65 Dislike
白色恐怖
佢身邊有小儀做下把位先顯得佢特別醒
同埋佢有氣度?
以前有人節目串佢,佢即刻串返人wo

講東講西果d就真係痴線佬 森美食正中學生市場

証明連登多小學雞。對稿讀當人掂
講旅遊節目都係黃翠如好睇d
佢唔做旅遊走去拍劇係佢最錯既選擇
兩種咁極端style
做乜係都要比較
杜如風好撚慘 無啦啦畀人拖咗落水
森美不嬲都係呢個style, 根本唔同人有唔同style, 冇得比, 做乜嘢要杜如風跟森美個style啫

慘乜撚野,冇比較都覺得杜如風係垃圾
屌你九州攻略有集介紹埋D名牌衫名牌袋,同九州有乜關係?不如拍廣東道攻略啦,洗撚去九州咩

應該話無森美個節目,杜如風一樣係垃圾 睇廣告屌你老母着件潛水衣去浸温泉,唔係話要睇人賣肉,一係就唔好拍呢幕,一係淨係影個温泉唔影人,着到咁想點?
杜如瘋講野成日好似便秘咁,聽到我好撚辛苦
兩種咁極端style
做乜係都要比較

連登仔邏輯:森美應該介紹吉原鶯谷,飛田新地,中洲,咁先最有深度
森美介紹果間燒肉睇落真係幾抵食

屌,就岩岩星期一晚去到無撚開
把幾火
連登仔咁撚善忘連森美都吹奏
On撚鳩 風格人人唔同
乜都要資料 歷史
讀書讀上腦
兩個風格

各有各好睇

森美有料就一定㗎啦
杜如風宜家都無以前咁癲,以前仲好睇

流行東京果陣最正

流行東京真係好好睇, 佢同攝影師兩個既互動好好笑
後尾去NOW就開始無咁好睇
森美 達哥
杜如風 笑波子

佢最多ben哥咋
笑波子都比多佢

有分別?
有幽默感 有d學識

成件事出到黎都唔同哂

一味話 :好食呀 有乜春意思
https://www.youtube.com/watch?v=I7uzLKGmcbE
聽多次呀"大哥"既應變能力啦

靜左5秒....呀....你你你你結.....你結左婚架喇咩??哦!!!!!!!!!! 咁呀.....你努力d啦

反而小儀個反應仲快過森美..
阿希嗰次都係, 森美好似死左機咁, 但小儀都叫識講下野..

頭先話森美執生能力高果d去哂邊啊?
D人可能覺得去日本要講皇室秘密/日本人陰暗面/
世界不知道日本人的事先叫做「有深度」介紹日本

無論杜如風定森美都鐘意睇
兩個唔同風格唔同感受

杜如風 輕輕鬆鬆
森美 知性旅遊
有咩好比? 咸魚青菜 各有所愛

人地幫日本做旅遊廣告點可能講負面野
同正常去旅行都唔會數臭人地個國家啦
正宗臭你又奶

咩點可以講負面嘢?
一見到人地個車夫唔係靚仔就喺人地面前笑佢外表
社如風學歷都好撚勁架wo 點解淨係吹捧森美中大

行撚開啦杜如風
森美喇沙仔, 受既教育底好明顯唔同

杜如風平時on99 超流利日文都屌打森美啦

杜如風係外國畢業 贏咗日文演講比賽嘅獎學金 又獲得日本駐加國大使夫人賞識再去日本讀大學 主修日文 亦因為咁佢放棄係多倫多大學嘅碩士課程
所以我覺得杜如風講啲嘢local啲 對日文風土人情文化點都清楚過去過好多次日本嘅森美啦 加上杜如風做過咁多輯旅遊節目 根本唔關學歷問題啦 你最多咪話大家風格唔同 比唔到

雖然森美係有料 但唔駛踩杜如風
btw攞讀過嘅中學嚟比 on9
公平啲講,杜如風學歷都勁,拎船喺日本一流大學畢業
不過學歷唔代表個人有咩深度,剩係識講食玩訓痾,又冇禮貌,但啱晒睇tvb唔用腦嗰班師奶呀嬸覺得佢好cute
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞