森英講旅遊節目真係明顯有氣度過其他人好多

335 回覆
2842 Like 65 Dislike
森英
邊個係森英

唔講唔覺
一睇到笑左
睇得出果3條女好仰慕森美

我諗係女見倒多多少少都有d仰慕
邊個係森英

唔講唔覺
一睇到笑左

真係無留意,唔講都唔覺。
死囉,而家d 00後連森美係高材生都唔知

Yes
我尼d 10後都知拉
00後真系垃撚圾

死番5p啦
你係咪想講有深度
死囉,而家d 00後連森美係高材生都唔知

Yes
我尼d 10後都知拉
00後真系垃撚圾

系你老母
森美高材生黎嫁 緊係唔同LEVEL

佢以前係中大lecturer,點都有D料到既

佢未身都好似iq高個班
森美好悶喎講到
點解你地睇得明個標題
森英有氣度
吓老老豆豆我又覺得杜如風做節目唔差喎
介紹堆嘢都抵食抵買
又喺日本留過學?
同埋睇佢節目都輕鬆開心
其實咁都已經夠啦

所以果d閃令令旅遊書咪咁你呢d人囉,剩係關心食玩買。係咪有好多野可以係旅行過程得著呢? 點解香港出唔到lonely planet 既 質素係有原因

我諗係女見倒多多少少都有d仰慕

真心正,依家仲俾佢練埋咁嘅身形
森英嚟過學校講talk,佢話先天有抑鬱,真係睇唔出
英國定美國啊?
話哂人地都港大畢業
你睇返佢中大做research個陣d論文
你唔會估到係佢寫

港大畢業

佢做緊野個陣係第二個人
唔做野個陣 係唔會出聲 好似抑鬱個d 人咁
森美 達哥
杜如風 笑波子

佢最多ben哥咋
笑波子都比多佢
氣度同學識兩回事黎架

鏡頭前越有才華越幽默嘅,鏡頭後面通常性格好完全唔同,甚至孤僻厭世,周星馳、robin william、占基利呢d都係類似咁
你有睇過mr bean嘅top gear訪問嘅話,佢比人感覺真係有個好傳統儒雅嘅英國紳士嚟

森美係咪好似下個月會上Top Gear?
真心期待

really?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞